Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítanom kellene?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanom kellene?

Figyelt kérdés
Egyre többször a szakításra gondolok. 25 éves nő vagyok és úgy érzem, hogy a kapcsolatom semerre se tart 8 hónapja vagyunk együtt). A párom még egyetemre jár én dolgozom 1 éve. Ha februárban végez, ő vissza akar menni a szülővárosába (300 km-rel arébb), mintha nem is szerepelnék a terveibe. Ez az év elég pocsékul jött össze, én pedig kezdem már nem szeretni. A dolgomat nehezíti, hogy az egyik ismerősömmel néhány napja beszélgettem és azóta nem megy ki a fejemből ( pedig foglalt). Szeretnék végre én is komoly kapcsolatot, de félek, hogy egyedül maradok...
2016. jún. 25. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A pároddal kéne ezt átbeszélni. Ha kétirányba húztok akkor azt is megbeszélni. Vele kommunikálj ne idegenekkel.. szerintem ..
2016. jún. 25. 18:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Kommunikálnék vele, de egész nyáron nem fogunk találkozni (mert szerinte sok az út, én pedig új munkahelyre kerültem júniusban és nem akarok rögtön szabadsággal indítani), telefonon pedig nem szeretnék ilyenekről beszélni.
2016. jún. 25. 18:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Az utolso valaszbol sajnos egyertelmunek tunik hogy nem tervez veled komolyan. Ha tenyleg szeretne akkor nem gondolkodna a visszakoltozesen, olyat meg foleg nem mondana hogy sok ut hozzad menni a nyaron. Nem igazan latok kozos jovot sajnos...
2016. jún. 25. 19:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Fontosabb most a karierje neki mint te.

Ismerek olyan párokat akik 30 felett vannak és munkájuk miatt csak hétvégén, vagy épp ahogy esik a szabadnap, vannak együtt. Nem is tervezik hogy változtassanak rajta.

Nekik mindkettőjüknek megfelel így.

Nálatok úgy néz ki csak neki felelne ez meg. Emiatt nem is fog működni a dolog, csak ideig óráig.

Nem fogsz egyedül maradni, attól ne félj!

2016. jún. 25. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!