Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék még ennyi idő után?
Sziasztok.
5 éves kisfiam anyukájával tavaly február óta külön élünk, 8 év együttélés után.
Szakitásunk oka röviden,az utolsó 1.5-2 évben rátalált a fb-on a régi nagy szerelmére, akivel közel húsz éve volt már viszonyuk.
Néha akaratlanul is elolvastam az üzeneteiket, nosztalgiaztak a régi emlékeken és szó volt arról is, hogy milyen jó lenne feleleveníteni mindazt.
Volt párom rendesen adta a lovat az exe alá, pedig időközben többször szóvá tettem ezt neki, hogy ez számomra fájó és megalázó is egyben.
Egy este mikor újabb ilyen levelezésüket olvastam, nem bírtam tovább és válaszút elé állítottam.
A vita addig fajult, hogy lekevert egy nagy pofont, én pedig az addig felgyülemlett feszültségek hatására arcon ütöttem, olyan balszerencsésen, hogy eltört az orra.
Itt ért véget a kapcsolatunk, az övé pedig rá 3 hétre kezdődött, immár az exevel.
Tavaly júliusig randizgattak de elég ritkán, mint kiderült a pasinak volt más is mellette és még nagy összeggel tartozik a mai napig is.
Miután egy hónapja levegőnek se nézte már a volt páromat, teljesen váratlanul egy SMS-ben kedvesen bókolva megjegyezte,milyen jól nézek ki így lefogyva, mert addigra 12 kg-ot dobtam le fél év alatt.
Mondanom se kell, rögtön elcsàbított,annyira szeretem a mai napig is.
Novemberben viszont jött újra a fekete leves.
Jó barátom éppen a szomszédja és egy reggel munkába menet,látta kijönni tőle az ex pasiját.
Mikor erre rákérdeztem, egy percig nem is tagadta,arra hivatkozva hogy le kellett feküdjön vele ha a pénzét látni szeretné.
Azóta talán háromszor feküdtünk le egymással,bár van még kulcsom is a lakásához, de eléggé eltávolodtunk egymástól.
Azt mondja egyikőnket se szeret csak vonzódik hozzánk,mégse kellemetlen számára ha nála tartózkodok.
Itt tartunk most,én reménykedem benne, hogy talán helyrehozzhatnánk a kapcsolatunk, de ő teljes bizonytalanságban tart, az idegeim pedig kezdenek tönkremenni.
42 F
Túl szép volt az első hat év,tény mindketten belefáradtunk a két anyós ellenszenves viselkedésébe, ugyanis szó szerint mindenki utált mindenkit.
A fiam is visszatartó erő a végleges szakítástó,nagyon boldog mikor náluk vagyok, időnként ott is alszok.
Legrosszabb, hogy konkrétan nem mondja ki a vége szót, majd az idő kiforrja, a remény hal meg utoljára, stb kétértelmű kijelentésekkel tart teljes bizonytalanságban, immár fél éve.
Ismét elkezdtem fogyni, nincs étvágyam,rosszul alszok, mindig fáradtnak érzem magam.
Már arra is gondoltam szándékosan teszi ezt amiért megütöttem, tudva hogy ezzel az idegeimet mennyire tönkreteszi.
Szinte naponta változik a hangulata irányomban,egyik nap figyelmes, kedves hozzám, másnap már alig lehet szóba állni vele.
Az utóbbi egy évben pedig iszogat is egyre többet, a két gyerek előtt, volt hogy nem tudott bemenni munkába a másnaposság miatt.
Minden szabadnapomon én viszem-hozom a kicsit az oviba, a lakást is teljesen elhanyagolja, kínomban már én kitakaritok, mosogatok mert nézni is rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!