Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha újrakezdted az exeddel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha újrakezdted az exeddel, mennyi idő után?

Figyelt kérdés

Működik?

25/N

2016. jún. 27. 19:39
 1/8 anonim ***** válasza:
1x kezdtem újra..és nem működött..bár áldom az istent!
2016. jún. 27. 19:46
 2/8 anonim ***** válasza:

nagyon hamar, pár nap... még nem voltam elég erős elhagyni. de a távolsággal egyre jobb lett, már nem hiányzik.

nagyon nyomós oknak kell lennie, mire én szakítok valakivel (hiszen azért vagyok vele, mert valami mellette tart, valamiért szeretem őt). de onnantól nincs visszaút.

2016. jún. 27. 19:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha érzelmi okokból mentetek szét, akkor nem.Nekem egy párom volt (és van most is) akivel távolság miatt "kellett" szétmennünk, aztán egy évvel rá "megoldódott" (igazából ne, csak így alakult) a probléma és mivel nem volt egyikünknek sem senkije, így megpróbáltuk mégegyszer, ez lassan 2 éve volt.
2016. jún. 27. 21:34
 4/8 anonim ***** válasza:
En nem kerestem az exem szakitas utan, O pedig egy honapig birta, utana irt nekem egy emailt, hogy toroljem le az egyik oldalrol... En vissza irtam neki, egy poenos valaszt, szexualis jellegut, mire a valasz az volt , hogy lehordott mindennek. Ha osszevesztetek, sok volt a veszekedes es azert lett vege, szakitaskor pedig haraggal valatatok el, akkor jobb nem ujra kezdeni. De volt regebben kapcsolatom, ahol a szakitas, a tavolsag miatt volt, majd ra egy evvel talalkoztunk, mint "baratok", de nem jottunk ujra ossze.
2016. jún. 27. 23:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem idő függvénye. Azert kezdem ujra mert tudom jobban fog mint előző próbára.
2016. jún. 28. 03:31
 6/8 anonim válasza:
Ha fontosak vagytok egymásnak, akkor tudtok változni egymásért. Abszolút működhet. A kis megszakítás felnyithatja az ember szemét, hogy mit hogyan kellett volna csinálni és a jövőben ne fusson bele ugyan azokba a hibákba.
2016. jún. 28. 21:50
 7/8 anonim válasza:

pár hét, pár hónap...nem bántam meg

mi volt az oka hogy szakítottatok? ha nem csúnyán váltatok el és hiányoztok egymásnak akkor érdemes újra próbálkozni.

ha pl megcsalás volt az ok, akkor a téma előbb utóbb vissza fog köszönni

2016. jún. 28. 22:15
 8/8 anonim válasza:

sokat gondolsz rá? hiányzik? rossz nélküle? ha igen, akkor részedről érdemes lehet újrakezdeni és részedről működhet. vajon ő is így érez? ha igen, abszolút jól sülhet el a dolog.

mennyi idő után? minél hamarabb, különben "elviszi más".

2016. júl. 19. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!