Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti miben változtatok meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti miben változtatok meg szakítás után?

Figyelt kérdés

2016. júl. 1. 22:18
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Hogy többet vertem a farkam.
2016. júl. 1. 22:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem eddig egy kapcsolatom volt, a szakítás után úgy érzem sokat fejlődtem olyan téren, hogy miként érdemes a nőkhöz hozzáállni/viszonyulni, sok tanulsággal szolgált, hogy mit csináltam rosszul a kapcsolatban, érzelmileg is stabilabb lettem, vagy már nem tudnék bedőlni a rózsaszín köd hatásának, többnyileg már tudom irányítani az érzelmeimet. Meg levontam a tanulságot, hogy hosszútávra nem lehet senkivel sem tervezni (mármint hogy idővel minden kapcsolat ellaposodik, és egyszer vége, de majd lesz helyette másik) , meg nincsen olyan hogy a "nagy ő" meg az "igazi". Röviden egy teljesen más, reálisabb szemléletem lett, ahhoz képest, mint ami a kapcsolatom alatt volt.
2016. júl. 1. 22:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Teljesen bezárkóztam és 43kgra fogytam.
2016. júl. 1. 23:48
 4/10 PearlDiver ***** válasza:
Nekiálltam egyéjszakás kalandokat keresni, amit korábban sosem csináltam. A harmadik után rájöttem hogy szerelem nélkül a szex nem sokkal jobb az önkielégítésnél.
2016. júl. 1. 23:52
 5/10 anonim ***** válasza:

Ugyanaz amit a 2 es leírt.

Még annyival egészíteném ki, hogy most már tudom milyen nővel NE jöjjek össze. Valamint nem fogok parázni ha bedurcázik a csaj mert szerinte bunkó voltam és megsértettem, egyszerűen ha nem tettszik odébb lehet állni. Nem szabad beleragadni megszokásból egy kapcsolatba.

Megváltozni nem változtam meg, csak ezeket a tapasztalatokat szereztem. Ja de talán annyi hogy többet mozdulok ki, többet sportolok, új dolgokat fedezek fel.

2016. júl. 2. 00:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Bazze 2 es még a százalékunk is ugyanaz :)
2016. júl. 2. 00:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Bizalmatlanabb lettem és eddig be is vált. Kapcsolat során is bizonyos dolgokat inkább nem osztok meg a barátnőmmel, mert felesleges.
2016. júl. 2. 00:28
 8/10 A kérdező kommentje:

#7:

pl miket nem osztasz meg?

2016. júl. 2. 00:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Kb 3 hónapja szakítottam. Elvesztettem az önbizalmam utána.

Mostanra úgy ahogy összeszedtem magam és most csak a bulizásra és edzésre gondolok. Egyáltalán nem voltam az a party állat típus korábban, de most úgy érzem ezektől kapom meg azt az önbizalmat, ami régen is meg volt.

Hosszabb távon meg úgy változtat meg, hogy tudni fogom mit ne csináljak és mit tegyek másképp.

22/f

2016. júl. 2. 00:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Sokat buliztam és sok lánnyal szexeltem :)
2016. júl. 2. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!