Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miert lehet ez? Csak felig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert lehet ez? Csak felig tettem tul magam rajta?

Figyelt kérdés

Az elozmenyek: 4 eves, se veled se nelkuled kapcsolat, aminek mar lassan 2 eve vege lett. Rengeteg csalodas, fajdalom es veszekedes.

Nagyon sokaig tartott, amig el tudtam fogadni hogy nem vagyunk egymashoz valoak, de mar felfogtam.

Mostanaban megint sokszor jut eszembe ez a kapcsolat, de nem a jo dolgok, hanem a serelmek inkabb, hogy miket tett velem es en vele.

O maga nem hianyzik egyaltalan, nem kezdenem vele ujra mar soha, akkor sem ha o kerne ra (az elmult 2 evben volt ra pelda, pedig o mar massal van)

Akkor megis miert ragom magam ezen az egeszen? Ennyire melyek lennenek a sebeim meg ennyi ido utan is?

Nem beszelek rola masoknak, nem is kerdezoskodok rola masoktol, nem erdekel hogy mi van vele most. De amikor egyedul vagyok, sokszor eszembejutnak a regi dolgok. De mint mondtam, nem a regi szep emlekek, hanem a rengeteg szenvedes..

2016. júl. 3. 11:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha azóta nem volt senkid, akkor elképzelhető, hogy csak azért.
2016. júl. 3. 11:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Se barátokkal, se senki mással nem tudtad megbeszélni?
2016. júl. 3. 12:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Meg tudtam volna, de en nem akartam. Sajnos az a tipusu ember vagyok, aki ha nem beszel valamirol az nem is letezik igazan...
2016. júl. 3. 12:43
 4/5 anonim ***** válasza:
de azóta egyedül vagy?
2016. júl. 3. 13:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Volt mar azota kapcsolatom de most eppen egyedul vagyok
2016. júl. 3. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!