Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Költözzek el, várjam meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Költözzek el, várjam meg, amíg vér folyik vagy csak simán akasszam fel magam?

Figyelt kérdés
7 éves kapcsolatomnak vetettem véget. Egy ideje van egy új kapcsolatom, nagyon jónak ígérkezik. Sajnos az exem nem hajlandó felfogni, hogy vége, könyörög és zaklat. Neki van egy barátja, aki egy igazi vadállat, nem egyszer volt börtönközelben, késsel támad másokra, idegbeteg. Ő folyamatosan fenyegetőzik, hogy legyilkol engem is meg az új páromat. Ezzel csak az a baj, hogy előbb-utóbb meg is fogja tenni. Nem tudok így élni és nem is akarok. Mi a fenét csináljak? A rendőrség ilyenekbe nem avatkozik bele addig, amíg vér nem folyik, ezt megvárni nem akarom.
2016. júl. 3. 19:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán próbálkoztál a rendőrségnél? A halálos fenyegetés szerintem már elég alap ahhoz, hogy intézkedjenek, vagy legalább történjen valami. Zaklatásról nem is beszélve. Esetleg egy jogsegélyszolgálathoz is elmehetsz, ott biztos megmondják, mit lehet tenni jogilag. Ha sokáig így marad, megsínyli az új kapcsolatod is.
2016. júl. 3. 19:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Vagy elköltözöl vagy távoltartási végzést kérsz, mindegy, hogy a rendőrséget érdekli-e, kötelesek eljárást indítani, ha te igényelted.
2016. júl. 3. 19:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Komolyan azt hiszed hogy a baratja kedveert majd orok eletre bortonbe fog menni tobbszoros gyilkossag miatt? :D Csak ijesztget, de a celjat ugy latszik elerte. Egyebkent miert nem szoltal meg a rendorsegnek??
2016. júl. 3. 19:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha a 2 másik személy megjelenik egyből hivd a 107 et. Hétfőn meg feljelentés zaklatás miatt. Egyéb bizonyiték: Sms FB üzi van??
2016. júl. 3. 19:52
 5/8 anonim ***** válasza:

A nyomorult csak meg akar ijeszteni. De tegyél feljelentést zaklatásért, èletveszélyes fenyegetésért (vedd fel a beszèlgetést) ès kérj távoltartási vègzést!

Volt egy ilyen pasim nekem is anno, próbálkozott ezzel, amíg 2 haver el nem kapta...

2016. júl. 3. 20:01
 6/8 A kérdező kommentje:
Annyi a probléma, hogy bizonyítékom nincs mert mindezt az exemnek mondta..... Sajnos nem az a fajta, aki a levegőbe beszél. Nincs sms, üzenet, így foglalkoznának velem a rendőrségen?
2016. júl. 3. 20:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Arról nem beszélve, hogy nem akarom, hogy bármi baja essen az új barátomnak. Ő állítja, hogy megvéd és kiáll mellettem, de nem lenne jó, ha sor kerülne rá.......
2016. júl. 3. 20:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem foglalkoznak így is vele. Beszélj egy ügyvéddel előtte (vannak ingyenesek is akik tanácsot adnak), mert a rendőrség sok esetben megpróbál lerázni.
2016. júl. 3. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!