Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Voltatok már úgy, hogy ezt...

Voltatok már úgy, hogy ezt gondoltátok?

Figyelt kérdés

Voltatok már úgy, hogy az adott emberrel akivel együtt voltatok valami miatt vége lett.

Aztán azt gondoltátok, hogy "hogyan lehettem én vele?" és utáltatok stb. de ahogyan teltek a hónapok, évek széplassan rá jöttetek, hogy igázából ő egy egészen jó srác/lány volt?

2020. jún. 2. 22:51
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Volt barátnőmmel szakítottam, aminek oka volt. Akartam találni olyat, aki "jobb" nála. Több, mint egy évig keresgéltem, és közben sokszor belegondoltam, hogy a versenytársaihoz képest mégsem volt ő olyan "rossz".
2020. jún. 2. 22:58
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
#1 Nem kéne versenylohoz hasonlitani a noket.
2020. jún. 2. 23:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem voltam.De minden kapcsolatom úgy zárult, hogy megtettem minden tőlem telhetőt ,hogy működjön.
2020. jún. 2. 23:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
#2 - megértem, hogy nem derül ki a válaszomból, miért így fogalmaztam. Igazad van, nem is tekintem úgy őket. Volt barátnőmmel képtelen voltam tovább együtt lenni. Képtelen volt a kommunikációra. Aztán akikkel utána összesodort az élet, hasonló problémákkal küszködtek.
2020. jún. 3. 00:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

#4 így már érthető

Hát igen az sajnos egy elég kiábrándító dolog tud lenni

2020. jún. 3. 00:09
 6/6 A kérdező kommentje:

Kedves 1# és 2#.

Miért nem ismerkedtek meg?

Van egy olyan érzésem, hogy a sors egymásnak termtett titeket, most komolyan. 😂

2020. jún. 3. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Voltatok már úgy, hogy egy teljesen más típusú lányba/srácba szeretettek meg, mint akit az ideálotoknak gondoltatok?

Ugye, mindenkinek van egy "típusa", például kék szemű, alacsony,hosszú haj vagy magas, helyes, szőke stb. Ennek ellenére ha találkozol egy olyasvalakivel akire egyáltalán nem (vagy részben nem) illik az elképzelésed, mégis azt érzed, hogy nem érdekel. Fordult már...

Voltatok már ti is olyan helyzetben, amikor már úgy gondoltátok, hogy már a halál lenne a legjobb megoldás?

Elegem van az életből! :/ 2 éve dolgozom, de a munkámban semmi siker nincs és folyamatosan negatív visszajelzéseket kapok, amit képtelen vagyok normálisan, higgadtan kezelni, mindig magamra veszek mindent. Magánéletem is katasztrófa, 24 évesen még komoly...

Amikor házasság előtt álltatok, v eljegyzéskor gondoltatok arra, h a másiknak ez meg az a hibája, nem voltatok bizonytalanok?

Annyira vártam, hogy megkérjék a kezem, 6 éve vagyunk együtt, együtt is élünk, most mégis, ahogy közeleg az esküvő, elbizonytalanodtam, hogy biztos sikeresek leszünk együtt, mással el sem tudom képzelni, nem is akarom, hogy milyen lehet, csak vele, mégis betojtam, ez...

Lányok, fiúk! Voltatok már úgy, hogy olyan személlyel lett párkapcsolatotok (/házasság), akiről eleinte azt gondoltátok, hogy "Miért pont én jönnék be neki? "

Pl. mert nagyon jól nézett ki a srác,szinte bármelyik lányt megkaphatta volna és nem mertétek elhinni,hogy tényleg ti kelletek neki?:D Fordított esetben is érdekelne persze:)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!