Voltatok már úgy, hogy ezt gondoltátok?
Voltatok már úgy, hogy az adott emberrel akivel együtt voltatok valami miatt vége lett.
Aztán azt gondoltátok, hogy "hogyan lehettem én vele?" és utáltatok stb. de ahogyan teltek a hónapok, évek széplassan rá jöttetek, hogy igázából ő egy egészen jó srác/lány volt?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#4 így már érthető
Hát igen az sajnos egy elég kiábrándító dolog tud lenni
Kedves 1# és 2#.
Miért nem ismerkedtek meg?
Van egy olyan érzésem, hogy a sors egymásnak termtett titeket, most komolyan. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Ugye, mindenkinek van egy "típusa", például kék szemű, alacsony,hosszú haj vagy magas, helyes, szőke stb. Ennek ellenére ha találkozol egy olyasvalakivel akire egyáltalán nem (vagy részben nem) illik az elképzelésed, mégis azt érzed, hogy nem érdekel. Fordult már...
Elegem van az életből! :/ 2 éve dolgozom, de a munkámban semmi siker nincs és folyamatosan negatív visszajelzéseket kapok, amit képtelen vagyok normálisan, higgadtan kezelni, mindig magamra veszek mindent. Magánéletem is katasztrófa, 24 évesen még komoly...
Annyira vártam, hogy megkérjék a kezem, 6 éve vagyunk együtt, együtt is élünk, most mégis, ahogy közeleg az esküvő, elbizonytalanodtam, hogy biztos sikeresek leszünk együtt, mással el sem tudom képzelni, nem is akarom, hogy milyen lehet, csak vele, mégis betojtam, ez...
Pl. mert nagyon jól nézett ki a srác,szinte bármelyik lányt megkaphatta volna és nem mertétek elhinni,hogy tényleg ti kelletek neki?:D Fordított esetben is érdekelne persze:)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!