Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, hogy szeressenek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy szeressenek?

Figyelt kérdés
BODORRÓZSA LEVÉL TEA

Most jön a napi önsajnáltatás, gyerekek.

Nem szoktam ilyesmit kiírni gyakori kérdésekre, de gondoltam random ismeretlen emberek hátha másképp látják a világot mint én. 21 éves vagyok és engem sosem szerettek. Az első kapcsolatom egy olyan sráccal volt aki kb leszart és mivel nem feküdtem le vele méginkább leszart, szóval szakítottam. Aztán volt egy két éves kapcsolatom ahol össze is költöztünk.

Voltak problémák de mindig arra törekedtem, hogy megbeszéljük, mindig meg akartam oldani a dolgokat, fejlődni a másik mellett, a másikkal és arra kellett rájöjjek, hogy ő a hátam mögött más nőkkel szexchatel, aztán amikor még azon is próbáltam túllépni és megbocsátani azzal szakítottak, hogy nem vagyok elég vonzó.

Edzettem akkoriban, nem vagyok egy modell meg az arcom sem olyan szép mint sok lánynak, de nem vallom magam csúnyának sem, csak átlagosnak. Elhízva se voltam kb 14 éves korom óta.

A következő pár hónapos kapcsolatom meg azzal ért véget, hogy szakítottak, mert nem teszek meg eleget a kapcsolatért, holott minden szart tolerálni próbáltam meg megbeszélni a másikkal.

Nincsenek elvárásaim egy férfitól külsőt tekintve csak annyi, hogy ne legyen egészségtelenül elhízott vagy kórosan sovány, illetve legyen legalább átlagos arca.


Létezik olyan, hogy valaki csak egyszerűen nem szerethető? Úgy érzem bármit csinálok, bármennyire próbálok fejlődni emberként külsőleg, belsőleg az a másiknak nem elég.


Ha tudnátok valamit tanácsolni annak nagyon örülnék.jan. 10. 20:50
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
92%
Nem te tehetsz róla. a mai világ sokat változott. már nem lehet versenyezni az instapicsákkal manökenekkel, a csapból is ez folyik, ráadásul mivel fellazult a család, tucatnyi elérhető nő, férfi van már, az ember szinte bármikor leakaszthat egy kis szexet, ha kimozdul otthonról. Nincs értéke semminek sem. Épp valamelyik nap olvastam egy nőúmagazint a 60-as évekből, egy lánynevelde büszkélkedett el a hírekben, hogy 30-40 fős huszonéves lányaik közül már 20 menyasszony. Nagyon sokat változott a világ.
jan. 10. 20:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/24 anonim ***** válasza:
60%

Tanuld meg szeretni önmagadat. Nem azért, mert más TÉGED szeret.

Hanem Te szereted önmagadat, mert szereted azt, ami vagy.

Ha Te sem vagy képes sajátmagadat szeretni, akkor hogy várhatod el egy másik emberi lénytől, hogy szeressen téged?


Ha szereted magadat, akkor jól elvagy. Akkor jól kellene lenned. Akkor erőt és energiát sugárzol. Akkor szeretni fognak Téged is. Mindegy, hogy kövér vagy csúnya vagy.

A kövérség csúnyaság csak a szexuális vonzalmat befolyásolják. A szeretetet nem.


Üdv: Egy jóképű, intelligens, tehetséges, magas, jó szociális érzékekkel megáldott 24 éves srác, akinek sose volt semmi gondja, és a családi és anyagi háttere is szinte makulátlan.

jan. 10. 20:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/24 anonim ***** válasza:
41%
Mi lenne, ha egyszerűen egy normális srácot választanál?
jan. 10. 20:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/24 anonim ***** válasza:
75%

"Nincsenek elvárásaim egy férfitól külsőt tekintve csak annyi, hogy ne legyen egészségtelenül elhízott vagy kórosan sovány, illetve legyen legalább átlagos arca."


Minden nő lazán előadja előadja ezt a szöveget, aztán 10-ből talán 1 pasi tetszik nekik.

jan. 10. 21:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/24 The Perfect Enemy ***** válasza:
100%

Mindenkiben van valami szerethető és kedvelhető. De egyébként, ha magadat így látod akkor más hogy lásson másképpen? Ha a kisugárzásod rossz az már eleve sokat tud rontani a helyzeten.


Valamint ne akarj más lenni csak azért, hogy szeressenek.

jan. 10. 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/24 A kérdező kommentje:
Nem akarok más lenni, csak kiküszöbölni a hibáimat. Nem hiszem egyébként, hogy az, hogy magamat nem szeretem bármilyen hatással lenne arra, hogy más hogyan lát engem. Nagyon szar családból jöttem, bántottak mindenféle módon ahogy bántani lehet egy gyereket, de nem is ez a lényeg, nem próbálom a nyakukba sózni mert attól a perctől fogva, hogy leléptem otthonról az én felelősségem, hogy rendben legyek. Csak szerintem mégis ez egy olyan dolog, hogy érthető emiatt, hogy lassabban fogom megtanulni mint más.
jan. 10. 21:37
 7/24 anonim ***** válasza:
36%
Mindent elmondtál azzal, hogy mire reagáltál és mire nem. Így nem fogsz változni a helyzet a jövőben sem.
jan. 10. 21:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Hiába nem hiszed, hogy szerinted bármilyen hatással lenne rá.

tök mindegy, hogy mit hiszel erről, hogy nincs hatással, mert a valóságon nem változtat, hogy bizony hatással van rá.


Ha nem hiszed azt, hogy hatással van rá, akkor azaz első lépés talán, hogy elhidd, hogy hatással van rá.

Kérdeztél, én válaszoltam. Az már rajtad áll, hogy elhiszed-e vagy sem. A valóságon alapuló tapasztalataimat mondtam el. Ennél többet nem tudok mondani.

Ha nem hiszed, akkor ugyanott maradsz.

A tanácsom az, hogy nulladik lépésben: hidd el, hogy hatással van rá.

Első lépésben kezd gyakorold mindennap azt, hogy szereted önmagadat. nem könnyű tudom. Nehéz. az embernek rengeteg hibája van, amivel pont sajátmaga nagyon tisztában van. lusta,gyarló,irigy,bizonytalan,hiú,buta bármi. ezer és egy hiba.

De ezekkel ki kell békülni és a jó tulajdonságokat megszeretni igaziból.


Szeretni önmagadat nehéz. De ez az első lépés a kiegyensúlyozott élet felé.

Ha magadat szereted, akkor azután jön az a lépés, hogy más is megszeret ÉS képes vagy arra, hogy ezt hagyd neki. Mert ha nem szereted magadat, akkor elmarod magad körül azokat az embereket is, akik egyébként szeretnének.


De ha nem hiszed, akkor nem kell. Leírtam. Mert szeretlek Téged is.

jan. 10. 21:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/24 ArthurTailor ***** válasza:
100%

"Mert szeretlek Téged is."

Ugye szeretsz engem is?


"Létezik olyan, hogy valaki csak egyszerűen nem szerethető? Úgy érzem bármit csinálok, bármennyire próbálok fejlődni emberként külsőleg, belsőleg az a másiknak nem elég.

Ha tudnátok valamit tanácsolni annak nagyon örülnék."


Elmondom a tapasztalataimat az emberekkel. Nagyon sok olyan lányt ismertem meg, akik elképesztően szerethetőek voltak. Voltak hibáik, de törekedtek a jóra, és jót akartak adni. Amikor velem voltak (csak barátilag), törődtem velük, mint normális társsal, akivel együtt vagyok, akinek jót akarok, mert láttam bennük a jót. Nagyon csodálkoztak, szokatlan és ismeretlen volt nekik, hogy ennyire sok figyelmességet és törődést kapjanak valakitől, pedig csak egy teljesen normális szintet hoztam.


Azt vettem észre, hogy NAGYON ritka, aki tud jól szeretni. Nagy döbbenet volt még kamaszkoromban az, mikor rájöttem, egyáltalán nem velem volt a baj, hanem a körülöttem lévőkkel, hisz amikor én beszélgettem valakivel, és összejöttem egy lánnyal, akkor alap volt, hogy figyelek rá. De nekik nem. Azok mennek át ezen, akik bölcsebbnek születtek, mint ami az átlag.


"Ha Te sem vagy képes sajátmagadat szeretni, akkor hogy várhatod el egy másik emberi lénytől, hogy szeressen téged?"

Attól, hogy valaki nem szereti magát, még simán szerethető lehet, és végképp nem jelent okot arra, hogy a másik ember a háta mögött szexchateljen másokkal.


Egy bölcsebb ember mindened fogja tudni imádni, akár elfogadod magad, akár nem.


" Az első kapcsolatom egy olyan sráccal volt aki kb leszart és mivel nem feküdtem le vele méginkább leszart,"

Kb fullos gyökér volt az ember. Iszonyatosan.


"megbocsátani azzal szakítottak, hogy nem vagyok elég vonzó."

Szerinted ha szeretett téged, akkor a belsődért?


Mit figyelsz egy férfin, amikor összejössz vele?

Lehet férfiként van nekem túl jó meglátásom, mert értem a férfiakat, de a nőknél nagyon sokszor le esik az állam, hogy mennyire sok előjelből látható, hogy a fiú egy hazug féreg. Nem tudom, hogy a nők nem látják, vagy direkt figyelmen kívül hagyják? Mi van szerinted a te esetedben?


Gyakorin olyanok is vannak, hogy a palinak szól a nő, hogy álljon le a szexben, túl durva, és tovább nyomja, a nő már szinte sír, és nyomja még mindig. Aztán írja, hogy a szexen kívül minden jó, de mit csináljon vele, hogy leálljon?


Hatalmas kérdőjel, hogy lehet ilyesmiket elnézni.


"Edzettem akkoriban, nem vagyok egy modell meg az arcom sem olyan szép mint sok lánynak, de nem vallom magam csúnyának sem, csak átlagosnak."

Lehetnél modell, de akkor talán még nehezebb lenne jó párt választanod magadnak. Lenne több jelentkező, és több olyan, aki ügyesen hiteti el veled, hogy szeret téged, csak hogy szexeljetek. Ha valaki szeret, nem a szép kinézetedért fog. Te csak felszínes emberekkel jöttél össze.


" holott minden szart tolerálni próbáltam meg megbeszélni a másikkal."

Milyen módon csináltad ezt? Lehet a másik szemében nem tűnt ez fel, és ők is igyekeztek. Hibát követtek el, de lehet hasonlóan beleadták magukat. (Én ezt nem tudom.)


Ha válaszolsz, akarod fejtegetni, még visszanézek ide, v írj privátban.

jan. 10. 22:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/24 ArthurTailor ***** válasza:
100%

Tehát, amit javaslok neked, összegezve...

Próbáld meg a férfiakat jobban elemezni. Hasonlítsd össze a viselkedésüket ahogy veled bánnak, figyeld meg magad, hogy érzed közben velük.

Másik, ami nagyon nehéz szerintem, hogy szereted magad. Elfogadod azt, aki vagy, az összes múltad, összes hibád ellenére, miközben keresed a jó partnert magad számára. De IGEN, szerethető vagy, írásod alapján különösen is. Talán a valóságban más vagy, akár egy szörnyeteg is, de szerintem mindenki szerethető, objektíven, mint létező élőlény, aki valamilyenre meg lett teremtve, s csak csinálja a dolgát. Ez már spiritualitás.

jan. 10. 22:13
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3
Rejtvényfejtés ingyenesen

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!