Mit tegyek, ha a párom állandóan megeszi a legszebb falatokat?

válasza:

válasza:Ti azt nézitek,hogy melyik a legnagyobb falat a chipsben? :D
Ne legyen ennél nagyobb problémád. Amúgy meg szólj neki ha zavar.

válasza:Bontsatok fel külön-külön chipset, ne közösködjetek a kaján... :D
De az valóban rossz jel, ha önző. Jelezd felé, kérdezz rá, hogy ez miért van.

válasza:Ezekből a dolgokból én is problémát tudtam csinálni, de rá kellett jönnöm, hogy ez amiatt volt, hogy nem szeretem a másikat. Hogy magamnak akartam a jobbat, és zavart, ha ő meg magának akarja.
Most így 43 évesen meglepődve tapasztalom, hogy a mostani párommal mennyire önzetlen tudok lenni. Örülök, ha neki adom a nagyobb v. finomabb falatot, mert ha ő örül, hogy kényeztethetem, akkor az nekem jó. És ez kölcsönös, mert ő is így áll hozzám.
Nem akarom azt állítani, hogy ti nem szeretitek egymást igazán, lehet rossz nevelési szokás is, pl ha ő egyke volt és egész életében eddig az volt a természetes, hogy mindenből a javát ő kapja... De azért a saját tapasztalatom a számomra érdekes, és talán elgondolkodtató lehet másnak is.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Megtudtam, hogy azzal a lánnyal kavargat, akitől ugyebár a kapcsolatunk alatt nem kellett félnem. Aha, látom.. Annyira bennem van az, hogy ráírok és kiosztom amiért hazudott és átvert ezzel kapcsolatban (is). Segítsetek valamivel, mielőtt még tényleg ráírok és teljes hülyét csinálok magamból.
Talalkoztam egy ferfivel, 3-4 het uzenetvaltas utan egyszer randiztunk, az o hazaban. Volt kicsi osszebujas, meg egy kis csokolozas. Azota 1 het eltelt. Sajnos egymastol tavol lakunk, de azert megoldhato lenne a talalkozas, de a covid miatt is most eleg...
Barmit tesz ertem, azt sokszor viccesen megjegyzi, hogy mennyire jó pasi, hogy megcsinalja. Olyan érzésem van, mintha nem is értem tenné, hanem azert, hogy utána meg legyen dicserve. Alapvető dolgokat, pl h elmegy nekem kivaltani egy receptet, nagy dolognak nevezi....
Már elegem van, hogy egy hónapja próbálkozik anyám vakrandikat szervezni nekem, amik extra kínosabbnál kínosabbak, ráadásul förtelmes magatartással vagy kinézettel rendelkeztek a lányok. Már nyolc vakrandin vagyok túl az elmúlt hónapban. Viszont, nagyon megtetszett egy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!