Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerethet engem ez a lány?
Figyelt kérdés
Nem vagyunk együtt. Régen úgy volt hogy esetleg alakulhat valami de nem lett belőle semmi mert mással jött össze. Én megharagudtam érte és elfordultam tőle. Átnéztem rajta nem szóltam hozzá ami a mai napig tart. Mellette ellenséges vagyok és ha megpróbál jópofa lenni velem akkor elutasítom elzavarom. Sokszor szomorúan néz rám és magába van fordulva. Mindig újabb és újabb kísérletet tesz hogy beszéljek vele. De nem teszem. Szerethet engem? Vagy mit gondolhat? Azóta nincs már meg az a barátja. Több emberrel próbálgatta a dolgokat de egyiket sem szeretteokt. 24. 15:31
11/11 anonim válasza:
Nem véletlenül keresi a tàrsasàgodat-ràjött, hogy fontos vagy szàmàra.
Màs kérdés, hogy szerintem te erre a helyzetre baromi éretlen módon reagálsz, előtérbe helyezve a saját sértettségedet.Szeretni valakit egyenlő azzal, hogy útjára engedem és ugyanúgy tisztelem, mint amikor még kaptam tőle valamit.Magyaràn érdek nélkül képes vagyok vele jó viszonyban maradni.
Ugyanezt leírtam egy fentebbi, erősebb hangvételű kommentben is.Ahogy én làtom,neked is szükséged lenne fejlődésre,tanulàsra érzelmi téren.Ezt nem bàntàsnak szànom, csak tanàcsnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!