Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Írtam valakinek üzenetet, mivel 1 évvel ezelőtt láttam utoljára. A válasza az volt, hogy nagyon szívesen lát, leírta, hogy ő mikor végez munkában, és hozzátette, hogy vár engem kávéra.

Válaszoltam az üzenetre, megírtam, hogy pontosan hány óra körül leszek ott. Erre egy olyan reakciót kaptam, hogy nem e tudok korábban ott lenni.

Írtam, hogy nem, mivel nem én leszek a sofőr. De ha zavarom, akkor semmi probléma

Ez tegnap este zajlott le, és még ma sem kaptam rá választ. Így holnap nem tudom, mit tegyek. Meglátogassam vagy ne. Ez most azt jelenti, hogy nem ér rá, és ne látogassam meg? Vagy pedig vár az adott időben, úgy ahogy leírtam...

Még egyszer ráírni és megkérdezni nem szeretném, mert kínos lenne, hogy "de most akkor menjek vagy ne"

okt. 24. 21:14
 1/9 anonim ***** válasza:
65%

Hát pedig ez máshogy nem fog kiderülni...

Lehet azt hiszi, hogy akkor jó az eredeti időpont.

Írj szerintem egy olyasmit, hogy "akkor mi legyen kedves Béla?:)"

okt. 24. 21:16
 2/9 anonim ***** válasza:

Kicsit tenyleg kínos, de annál nem jobban, minthogyha emiatt nem mész, pedig lehet neki mégis jó, vagy oda állítasz, neki meg akkor nem jó.

Tényleg írj rá csak lazán, hogy na lesz kávé vagy sem. (ahogy szeretned nyilván) ne érezd azt, hogy ő tesz neked szívességet azzal, ha mehetsz hozzá. Ha ráér tök jó, ha nem, akkor majd máskor, ne parázz rá. :)

okt. 25. 02:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Na, mi lett?
okt. 25. 08:52
 4/9 anonim ***** válasza:
De ha zavarom akkor semmi probléma mondatot felesleges volt leírnod, menj nyugodtan oda 1 re
okt. 25. 10:38
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem lett végül, nem írtam rá, kaptam tőle még aznap este egy üzit, hogy neki mikortól meddig jó....

Az az idő pedig nekem nem felelt meg, így nem jött össze a tali:(

okt. 26. 19:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát reméljük elhív valahová más időpontban azért.
okt. 26. 22:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Most itt te vagy a srác ? Én komolyan nem értelek, nem neki kell felszednie téged :/

Olyan szintű kezdeményezést kaptál és hagyod veszni

okt. 27. 18:45
 8/9 A kérdező kommentje:
Én voltam a lány:/
okt. 31. 22:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Bocsi, akkor rosszul gondoltam. Hátha ő nem mondja magától nem hozza fel a találkozót, akkor hagyd.
nov. 4. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!