Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátom sehova nem enged,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom sehova nem enged, bulizni, barátnőzni stb… Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok… Előre is kérlek kíméljetek meg a negatív válaszoktól, csak reménykedem hogy valaki járt hasonló cipőben és tud segíteni..

Szóval lassan 1éve együtt vagyunk.. Ez idő alatt minden szabadidőnket egymásra fordítottuk, ami sok programból nem állt, hisz vagy itt vagy ott fekszünk, filmezünk és alszunk. Én többször jeleztem nekem ez nagyon unalmas… nekem kell a mozgás,pörgés stb. Amire a válasza h ő dolgozik fáradt, és ezzel nem is lenne gond.. de egy idő után valljuk be. Unalmas.. Ha a barátnőimmel mennék valhova hatalmas vita lesz belőle így a kapcsolatunk ideje alatt 2x tudtam találkozni velük… Eddig még elvoltam a bulik nélkül is, de mostmár hiányzik kissé.. 19évesen még szeretném jól érezni magam nem egy nyugdíjasként élni a napjaim. Mondtam jöjjön velem, a válsza hogy ő ezt már nem éli, kinőtt belőle..(21éves). Buli nuku, nem enged. Edzőterembe se… 2éve járok heti 6 napom ebből állt. Kapcsolt elején neki ez nem volt gond, nemrég kezdődött ez a baj is. Szó szerint bárhova mennék.. esélytelen. A kapcsolatunkat nem szeretném ezzel elveszíteni, mert nagyon kedves, és érzem hogy nagyon szeret. Viszont a múltban sokat sérült, így minden kétsége ebből ered azt mondja. Nemtudom mit tegyek őszintén

okt. 24. 22:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
21%
Megértelek, és azt is, hogy Te szereted őt és nem szeretnéd elhagyni emiatt. Őt is értem valahol. Arról esetleg beszéltetek, hogy jó lenne, ha megpróbálná ezt egy kicsit helyre tenni magában, ha kell olvasson könyvet a témában, vagy vmit, mert a leírásod alapján ő szorongóan kötődik. Tök jó, hogy Te eddig ennyire próbálod elkerülni a vitákat, csak az a baj, hogy egy idő után úgy érzed majd, hogy teljesen lekorlátoz és ez nem vezet majd jóra... esetleg ha nappal mennél el a bnőiddel beülni meginni vmit, vagy vásárolgatni vagy akár aludj ott náluk és dumáljatok, iszogassatok. Nem tudom, hogy ez neked elegendő lenne-e. De egy biztos, beszéljétek ezt meg, vagy kössetek vmi kompromisszumot, hogy havi 1x együtt elmentek bulizni, te kérdező meg még minden héten csinálsz vmi nappali programot a bnőiddel... ez csak egy példa, nem muszáj így csinálni.
okt. 24. 22:13
 2/15 anonim ***** válasza:
74%
➡️🗑️
okt. 24. 22:13
 3/15 anonim ***** válasza:
80%

Kíméljünk meg a negatív válaszoktól?

Há' erre mi pozitívat lehet mondani xD

Ez így szar... azért valakivel együtt lenni mert "kedves" az elég gyér indok.

Mellesleg, egyrészt nézhetjük úgyis, hogy te madár, ő hal. Nincs egyikkel se baj, de nem passzolnak össze, más az életstílusuk.

Másrészt, nézhetjük úgyis, hogy ő meg alkalmatlan párkapcsolatra, mivel a múltbéli dolgait nem tette helyre magában. Úgy nem szabad ismerkedni (és sokan mégis teszik, és ebből lesznek a toxik kapcsolatok) , hogy magukban nem rendeztek le dolgokat a múltból, mert akkor azt a jelenre is kihányja majd és valamelyik, vagy mindkét fél szenvedni fog - jelen esetben te. Szeretet az nem csak abban nyilvánul meg, hogy azt mondja...

okt. 24. 22:16
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
Hát én nem foglak kímélni az biztos. Amit szakítottál magadnak szagoljad ha egyszer te elhagyni nem akarod. Mert nem akarod az látszik. Majd bezár a pincébe, megver, megöl, de nem baj az neked. Csak ne szaporodj vele, kizárólag te szenvedj. Engem nem zavar.
okt. 24. 22:20
 5/15 anonim ***** válasza:
61%
#4 hagyjuk. Ez egy jól ismert troll. Mondjárt írja hogy néha meg is üti, "de csak viccel".
okt. 24. 22:23
 6/15 anonim ***** válasza:
80%

"A kapcsolatunkat nem szeretném ezzel elveszíteni, "

Pedig ez a helyes döntés. Mi az, hogy nem mehetsz sehova, még edzeni sem?

Egyáltalán nem ilyen életet kéne élned 19 évesen. Huszon, harminc és hatvan évesen sem.

okt. 24. 22:51
 7/15 anonim ***** válasza:
80%

Mit jelent, hogy nem enged? Üt, vág, bezár a lakásba? Ez esetben orvosi látlelet, feljelentés és szakítás.

Avagy szakítással fenyeget ha elmész, veszekedés, vita van belőle, ahol porig rombol? Ez esetben átgondolnám, biztos hogy vele akarok együtt élni, jó nekem, hogy mindentől és mindenkitől el vagyok szigetelve? Helyedben inkább szakítanék.

Barátod 21 éves, majd azt írod múltban sokat sérült. Melyik múltban, oviban amikor valaki lerombolta a várát? Ne hülyéskedj, ez 50 évesen se mentség! Viselkedjen úgy veled, ahogy megérdemled, ha múltbéli traumái vannak, amikkel egyedül nem tud megbirkózni, irány a szakemberhez, de ne máson vezesse le!

okt. 24. 23:04
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Kíméljünk meg a negatív válaszoktól? Akkor nem kellett volna kérdezni. Bocs, de erre csak negatívat lehet mondani. Szakít-->szagol

Mi tart mellette, miért vagy vele? Miért kell mindenáron hogy elmondhad van pasid? Hidd el van rajta kívül más is. Kínlódjon vele aki akar, tuti kivágnám.

okt. 25. 03:33
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj nem kell tőle engedélyt kérned, nem a börtönőröd ő. Mondd azt neki, hogy figyi Jóska ma elmegyek a barátnöimmel bulizni, ha reggel hazaérek majd írok. Vagy ma elmegyek délután edzeni, utána átmegyek hozzád. Jelentsd ki hogy mész és ennyi. Nem kell az ő engedélye hozzá. Csak azért tudja ezeket megcsinálni veled mert te hagyod!
okt. 25. 05:43
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Na figyelj csak ide kérdező.

Én ugyanezen mentem keresztül...csak voltam olyan hülye (és fiatal), hogy elnéztem.

Pont ezeket mondogattam mint te. Tudom, hogy nagyon szeret. Lehet, hogy más nem is tudna így szeretni. Mást lehet, hogy én sem tudnék így szeretni.

Ez mind hülyeség.

Én elcsesztem 6 évet az életemből, az egyetemi éveim alatt is kb kétszer voltam bulizni valami jó kis kamu indokkal...

Ha egy tanácsot megfogadsz. Soha ne rendeld alá magad a párod/ és mások irányításának.

Lehet és szükséges persze kompromisszumot kötni, de ez amit elmeséltél kicsit sem az.

Ezt úgy hívják, hogy érzelmi zsarolás, kisajátítás, zsarnokoskodás.

Ezt nem tudja jóvá tenni azzal, hogy amúgy kedves...

Ideig óráig lehet bírni, el lehet nyomni a vágyaidat, a végeredmény ugyanaz lesz.

Egész biztosan szakítani fogtok, a kérdés az, hogy mikor telik be a poharad és mennyi időt szánsz még rá az életedből

okt. 25. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!