Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom sehova nem enged, bulizni, barátnőzni stb… Mit tegyek?
Sziasztok… Előre is kérlek kíméljetek meg a negatív válaszoktól, csak reménykedem hogy valaki járt hasonló cipőben és tud segíteni..
Szóval lassan 1éve együtt vagyunk.. Ez idő alatt minden szabadidőnket egymásra fordítottuk, ami sok programból nem állt, hisz vagy itt vagy ott fekszünk, filmezünk és alszunk. Én többször jeleztem nekem ez nagyon unalmas… nekem kell a mozgás,pörgés stb. Amire a válasza h ő dolgozik fáradt, és ezzel nem is lenne gond.. de egy idő után valljuk be. Unalmas.. Ha a barátnőimmel mennék valhova hatalmas vita lesz belőle így a kapcsolatunk ideje alatt 2x tudtam találkozni velük… Eddig még elvoltam a bulik nélkül is, de mostmár hiányzik kissé.. 19évesen még szeretném jól érezni magam nem egy nyugdíjasként élni a napjaim. Mondtam jöjjön velem, a válsza hogy ő ezt már nem éli, kinőtt belőle..(21éves). Buli nuku, nem enged. Edzőterembe se… 2éve járok heti 6 napom ebből állt. Kapcsolt elején neki ez nem volt gond, nemrég kezdődött ez a baj is. Szó szerint bárhova mennék.. esélytelen. A kapcsolatunkat nem szeretném ezzel elveszíteni, mert nagyon kedves, és érzem hogy nagyon szeret. Viszont a múltban sokat sérült, így minden kétsége ebből ered azt mondja. Nemtudom mit tegyek őszintén
A) Sarkadra állsz és közlöd, hogy neked nem parancsolgat. Ha nem tetszik neki, akkor le is léphet.
B) Már most kidobod, mert ez egy kontrollmániás idióta. Ez még csak a felszín, aztán már nem enged el boltba, nem mehetsz el dolgozni, jön a vádaskodás, hogy te flörtöltél a szomszéddal, stb. A hapid a saját nyomorát nem rajtad vezesse le, menjen el szakemberhez...
Fiatal vagy élnél és ez normális. Kisebbségi komplexusa van, sajnos nagyon sok kapcsolatban előfordul, hogy az egyik fél nem tesz bele semmit a kapcsolatba. Még felnőtt kapcsolatok is el vannak b***va. A lehető legjobb szándékkal mondom, hogy a normális, egészséges kapcsolat bizalmon alapul és mindenki önmaga lehet benne. Ez a bizalom segít egyről a kettőre jutni mert a célokkal tudtok foglalkozni nem azzal, hogy ki kire mosolygott rá. Egy házasságban is kell, hogy legyen az embernek néha én ideje, barátai. Azzal, hogy így viselkedik veled azt éri el, hogy besavanyodsz. Aztán kidob mert már nem olyan vagy mint amilyennek megismert😅
Tudom nem fogadod meg a tanácsot de hidd el ilyen kapcsolatra nincs szükséged. Ha rendben lenne önmagával, magabiztosan azt mondaná menjél, elhiszem, hogy nem csalsz meg, megbízom benned. Addig én is haverozok vagy psezek vagy bármi. Aztán majd találkozunk.
A helyzet amiben vagy nem motiváló. Beszélj vele mi az oka a bizalmatlanságának. Adtál-e rá okot. Miért nem bízik benned és ez az egész hova vezet hosszútávon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!