Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők általában nem is a férfibe lesznek szerelmesek?
Tehát szoval akkor a Nők azok általában nem is a férfibe lesznek szerelmesek. Nem úgy szerelmes egy lány, ahogy egy férfi. Èn peldaul egy szép lányba szerelmes leszek és ha a belső tulajdonságai is tetszenek akkor azal a lánnyal akarnám leélni az életemet.
Most visszatérve az elejéhez, az nők azok általában nem magába a férfiba szeretnek bele, hanem inkább abba hogy mit ért el a ferfi, milye van, mennyi penze, milyen pozocióban dolgozik stb?

"mit ért el a ferfi, milye van, mennyi penze, milyen pozocióban dolgozik stb"
Aranyásók biztosan 😒 Emlékeim szerint én kb semmit nem tudtam a két szerelmemről, csak megláttam és beleestem.

Ha megengeded, visszakérdeznék, mert érdekelne a válaszod az alábbi kérdésekre.
Fel tudnál sorolni mondjuk öt olyan belső tulajdonságot, amikkel egy magas pozícióban dolgozó férfi rendelkezhet?
Ha egy lány szájából hallanád ezt a mondatot: "egy jól kinéző srácba szerelmes leszek", mi lenne róla a véleményed?
Pontosan melyek azok a belső tulajdonságok, amelyek miatt úgy érzed, leélnéd egy lánnyal az életed? Mit jelentenek számodra ezek a tulajdonságok?
Te milyen belső tulajdonságokkal rendelkezel, amelyekbe egy lány beleszerethet?

Undorító egy femináci vagy 10-es, ahogy az összes létező nőt felmented, mintha nem lenne köztük is rengeteg szutyok, számító, gané jellemhulladék. És szintén általánosítva leszólod a férfiakat. De a magadféle feminácik pontosan ilyenek, és ennyit is érnek. Elég baj, hogy ennyire elfogadott lett a nyíltan hazudozás, valósághamisítás, meg ez a fajta undorító sovinizmus, ha nő csinálja. És még valami jónak, igazság bajnokának is tartjátok, sőt állítjátok be magatokat ezért. Hát ritka szánalmas, és visszatetszést, sőt undort keltő.
De gondolom akkor én és sok másik férfi is csak hallucináltuk azt, amikor ismerősök házassága lett felbontva, vagy simán megcsalta a nő, lelépett, abban a pillanatban, amikor a férfi pozíciója megingott. Hogy anyagilag a nő már nem látta biztosítva a jövőjét (és ne háríts, ne fogd a gyerekre, a legtöbb ilyen önző nőnek sose volt és sose lesz gyereke!), és akkor megideologizálta szélsebesen hogy a másikban miért csalódott, nem ilyennek ismerte meg, és pillanatok alatt "kiszeretett" belőle. És összeállt olyannal aki már talonba volt neki korábban, és akinek épp jól ment a szekér. Ha tömegével vannak ilyen nők, és ti még ezt is elhazudjátok itt, akkor pontosan ennyit ér a szavatok. Zéró hitelesség.

Szomszédasszonyomnak két lánya van, mindkettő késő negyvenes. és mindkettő túl van két-két házasságon, amiből a férjet megkopasztva és lelkileg tönkretéve jöttek ki. Egyik csajnak sem volt lakása, hát most már van.
A szomszédasszony nagyon utálja a lányait amiért anyagiasok és önzők , ezt mondta szó szerint :
" Ha tudta volna hogy két ilyen férget szül, akkor inkább vetélt volna el."
A volt vejeit pedig sajnálta és szerette.
Figyelj,amit te leírtál az nem szerelem hanem főként kihasználás.
Jah igen most szólok,lányként írok véleményt.
És nem én se arra bukok hogy ki,mit ért el,lehet tehetősebb mellette bunkó személyiséggel,akkor se fogom őt választani ha az életem múlna rajta, mondok egy példát a legutóbbi barátom egy feltörekvő és sikeres gokartos volt(azóta már boldog párkapcsolatban vagyok egy másik sráccal akit imádok) de amint közöltem vele hogy nem illünk össze rögtön el is dobott,nem is mondod semmit hogy akkor változtassunk stb....aztán rám írt amikor néhány képét be liko-oltam amin nem volt rajta hogy már megint mit szeretnék,ennek veszekedés lett a vége és be mutogatás(legalábbis részéről,én nem süllyedtem le erre a szintre)
A mostani barátom meg nem híres,nem gokartos,nem tehetős de nagyon szeretem,és nem azért hogy mit ért el hanem azért amilyen a személyisége,ahogyan bánik velem és nem legutolsó sorban megértő mert ő is azon ment keresztül amin most én is.nem hibáztat,nem kér számon és figyel rám és minden apróságra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!