Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rosszul esne ha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul esne ha a párod miattad nem tudna eljönni a családi eseményről, de a munka miatt igen?

Figyelt kérdés

Szóval most szombaton volt ünnepelve a párom bátyának a szülinapja. Ez náluk ilyen hatalmas családi esemény, minden családtag, és a család barátai is jelen voltak. Én nem tudtam elmenni, mert nagyon csúnyán lebetegedtem és nem akartam mindenkit lefertőzni (konkrétan antibiotikumot szedtem a náthámra, mert egy hete nem bírtam belőle javulni). Természetesen mondtam páromnak, hogy nem is kérdés, menjen el adja oda az ajándékot amit vettünk, érezze jól magát stb. én megleszek egyedül is, nagylány vagyok. Délelőtt 10kor ment el, én pedig nagy naívan azt hittem olyan 3-4 körül itthon lesz. Ő vidékre jár most dolgozni már 2 hónapja, szóval az idő amit együtt tudunk tölteni a hétvégékre korlátozódik, de abból is egy nap főzéssel megy el hellyel közzel, hogy legyen mit ennie hétközben. Plusz ha bejön valami összejövetel a haverjaival, vagy épp segítenie kell a szüleinek és nekem is az enyémeknek akkor a maradékból is esik ki, mert nyilván vagy nem tudunk egyszerre kétfelé szakadni, hogy együtt legyünk, vagy ha egy helyen is segítünk az akkor sem minőségi időtöltés kettesben. Szóval igen, bevallom vártam volna, hogy hazajöjjön és együtt is legyünk kicsit, főleg hogy beteg voltam. Olyan 5 körül végül nem bírtam ki és írtamneki, hogy mizu, mikor jön majd. Erre visszaírt hogy hát nnem tudja, mert míg minden vendég el nem megy nem illik. Erre pislogtam, hogy ez igen. Mielőtt betámadtok az összejövetel tőlünk 10 percre volt olyan rokonokkal és barátokkal, akikkel évközben szinte semmit nem beszél. Nem is szokta tudni mi van velük, nem is nagyon érdekli, mert azzall a párral aki fontos tartja a kapcsolatot, havi szinten találkozunk is velük.

De a lényeg, hogy viccből írtam neki, hogy "mert mi lesz, tán megesznek ha eljössz kicsit hamarabb mint ők?" erre szintén azt válaszolta, hogy hát értsem meg ez az illem és mit fognak gondolni. Így végül este fél nyolcra ért haza azzal, hogy másnap megint összejövetel lesz, mert néhny rokonnak akkor volt jó, a báttyának meg fontos lenne, hogy velük is megünnepelje. Úgyhogy másnap szintén lelépett 12 körül, de ezúttal 3kor már otthagyta a bulit mert elhívta egy haverja dolgozni. A munka ilyen kis géptakarítás volt egy ismerősnél, ráért volna másnap is (kivételesen nem hétdőn, hanem kedden mentek vissza vidékre). Nekem nagyon rosszul esik, hogy miattam nem jött el hamarabb, mert hát az illem, de bezzeg dolgozni (10k-t kapott érte, szóval nem egy egetverő, nélkülözhetetlen összeg volt) a haverjával egyből tudott menni és egyből nem volt baj az illem. Barátnőm szerint túlreagálom, nem kell ezen megbántódni, mert a "férfiak ilyenek", és amúgyis jól bánik velem, szeret meg minden. De szerintem ez akkor is gáz, mintha nem lennék neki elég fontos. 2 éve vagyunk már együtt és ilyen jellegű visszatérő dolgok voltak korábban is, csak eltörpültek eddig amellett milyen törődő velem és hogy mennyire szeret. De akkor is, nekem az ilyen jellegű dolgok nem tetszenek, mert ha már nem számítok annyit mi lesz 10 év múlva? Szerintetek?

ápr. 28. 14:35
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
22%

Más bajotok nincs a kérdezővel? Lehet még a tisztálkodási szokásaival is gond van. Érdemes lenne kikérdezni, megvéleményezni, tanácsokat adni.

A sok életvezetési zseni.

ápr. 29. 08:16
 52/52 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező szerintem meg kéne osztani, hogy a múltban mennyiszer és hogyan történt az, hogy elhanyagolt téged mert ez az esemény véleményem szerint nem igazán ad okot arra, hogy haragudj. Én úgy gondolom, hogy jól érezte magát, elment az idő 1. nap és tényleg illemből maradt tovább, 2. nap találkozni szeretett volna a többi családtaggal is és a barátjának is ment segíteni mert olyan személyiségű férfi.

Mert te is lejegyezted, hogy gondoskodó szóval lehet másokra is tekintettel van és nem csak rád.

Azt nem értem, hogy miért nem kérdezted meg tőle meddig marad és miért gondoltad, hogy 3-4 órát ott lesz és aztán megy hozzád.

De amikor hazaért mondta neked, hogy másnap is ott lesz és én tényleg nem látom abban a problémát, hogy elment a barátnak segítséget nyújtani amikor lett belőle pénz, illetve nektek is jól jöhet segítség és amúgyis is megjegyezted, hogy hétfőn is mehetett volna. Ezek szerint hétfőn is eltűnt, vagy veled volt egész nap, pihent mert ment munkába kedden? Szerintem nem fair ilyesmi miatt megsértődni, de ha nagyon ritkán előfordul az megint más. Tehát a kérdésem fennáll amit írtam a legelején.

ápr. 29. 08:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!