Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mitől érzi magát férfinak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől érzi magát férfinak egy férfi a kapcsolatban? Mitől függ, hogy azt érzed, a helyeden vagy?

Figyelt kérdés

máj. 1. 11:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Én férfinak érzem magam, kapcsolat vagy annak hiányában is. Nem a nő viselkedése határozza meg, sőt, megvagyok győződve, hogy egy nő csak akkor tud férfiként kezelni, ha eleve te is annak tekinted magadat.
máj. 1. 11:09
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nőként mondom, hogy az #1-nek igaza van.
máj. 1. 11:42
 3/11 anonim ***** válasza:
70%

Én akkor érzem magam férfinak, ha a nő elfogadja a vezetésem, és én irányítom a kapcsolatot.

De ez egyébként oda-vissza működik. A volt barátnőm addig tekintett rám férfiként, amíg én voltam a vezető. Amikor ez megszűnt, onnantól fogva már nem voltam számára érdekes, mert ő a domináns férfiakhoz vonzódott.

Sokat tanultam ebből a kapcsolatból, többek között azt is, hogy ne engedjek az agymosásnak, mert a nők egy jelentős része klasszikus férfit keres, nem pedig hozzá hasonló csajos pasit.

máj. 1. 11:48
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
3# ez nem rossz irány,de nőként hadd egeszitsem ki azzal, hogy az hogy egy nő szereti a domináns irányító pasikat,az nem azt jelenti, hogy a "klasszikus" asszonyvero, elnyomó típusú ferfiakat keresi. Azért rossz ez a világ mert a férfiak se tanultak meg azt hogy vezetok legyenek de nem elnyomok. Nincs bennük a nő felé a védő ösztön,az óvás,az élet adás tisztelete. Addig amig nem ilyenek a férfiak, addig lehet számítani elferfiasodo nőkre (akik inkább ebbe az irányba mennek, minthogy kb csicskakent legyenek kezelve) és olyan fals igenyekre hogy nőies lelkű férfi kell a nőknek. Nem noies lelku,hanem egyszerűen érző empatikus lény. Ezt pedig tesztoszterontol fuggoen bármilyen emberi lény gyakorolhatja
máj. 1. 11:54
 5/11 anonim ***** válasza:
37%

#3 Azért nem fogadta el, hogy vezesd, mert nem vagy rá képes és alkalmas sem.

A #4-es leírta.Te sem ugrabugránál egy lúzer vagy egy erőszakos állat kénye-kedve szerint.

A vezetés az azt jelenti, hogy anyagi, fizikai, szellemi és lelki biztonságot nyújtasz, emellett vállalod mindenért EGYEDÜL a felelősséget és a tetteid következményét.Aki vezetni akar, annak fizetni kell.Aki vezetni akar, annak mindig azoknak az érdekeit, biztonságát, boldogságát kell szem előtt tartani, akit vezetnek.Aki vezet, az egyedül vállalja mindenért a felelősséget, mert ő döntött egyedül! És ha elb*sz valamit, akkor kutya kötelessége EGYEDÜL helyre hozni.Mert ő tehet az egészről.

Ezt jelenti a vezetés.

máj. 1. 12:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tűnik, hogy sokan félreértik a "domináns" szó jelentését.

A dominancia természetesen nem jelent sem asszonyverést, sem elnyomást.

A dominancia egyik megnyilvánulása például az, ha egy férfi úgy hív randira egy nőt, hogy kész terve van. Minden előre le van fixálva, hogy mit fognak csinálni.

Majd ezt felvázolja a nőnek, aki maga dönti el, hogy tetszik-e neki az ötlet vagy sem.

Ha elfogadja, akkor a férfinak kell levezetni azt a randit.

Persze a részletekben a nő is alakíthat, ha pl. ha azt mondom, hogy elviszem moziba, akkor rábízom a film kiválasztását.

Viszont a randit alapvetően én vezetem, és alakítom az egészet.

Nekem ez áll jól. Ez az én stílusom.

máj. 1. 12:14
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"A vezetés az azt jelenti, hogy anyagi, fizikai, szellemi és lelki biztonságot nyújtasz, emellett vállalod mindenért EGYEDÜL a felelősséget és a tetteid következményét."

Ez annyira alap, hogy bele sem számítom a dominanciába.

máj. 1. 12:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
6# én pont hogy nem értem félre, viszont nézz körül a világban. A férfiak sokszor felsőbbrendűsegi komplexusos,elnyomo modon nyilvanulnak meg és azt hiszik egy férfinak ilyennek kell lennie. A férfi a világ ura. Miközben mind csak ugyanannak az eremnek a két oldala,ahol a férfinak a fizikai erejét a csalad vedelmebe kéne allitania,nem ellene,a nőknek pedig ugy kiteljesedniuk nokent hogy befogadoak legyünk,de meghuzzuk a hatarainkat. Kovessuk a férfit és ne probaljuk meg kiherelni,mert úgy sehogyan se lesz meg az egyensúly
máj. 1. 12:29
 9/11 anonim ***** válasza:
#6 imádnálak!
máj. 1. 14:17
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

#7 Hát pedig ha ez mind megvan (és nem csak te képzeled ezt), akkor nem akarja majd a nő elvenni tőled az irányítást.A nők akkor akarnak irányító szerepbe kerülni, mikor kényszer alatt vannak.

Nyilván aki nem adja meg azt, ami a vezető szereppel jár, visszaél vele, elnyomó, az ellen fel fog lázadni bárki.A munkahelyen az alkalmazott a főnök ellen, a családban, otthon, pedig a férfi ellen.Ez teljesen egyértelmű.

Vagy ha mondjuk a férfi butább a nőnél és mindig szar döntéseket hoz, ugyanez lesz a helyzet.Mert a nő tudja sokkal jobban csinálni.Esetleg rosszul dönt, aztán a nőre keni a felelősséget.

Ilyen esetekben szokott kialakulni az, hogy a nő nem kér a beosztott szerepből.

máj. 1. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!