Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől érzi magát férfinak egy férfi a kapcsolatban? Mitől függ, hogy azt érzed, a helyeden vagy?

Én akkor érzem magam férfinak, ha a nő elfogadja a vezetésem, és én irányítom a kapcsolatot.
De ez egyébként oda-vissza működik. A volt barátnőm addig tekintett rám férfiként, amíg én voltam a vezető. Amikor ez megszűnt, onnantól fogva már nem voltam számára érdekes, mert ő a domináns férfiakhoz vonzódott.
Sokat tanultam ebből a kapcsolatból, többek között azt is, hogy ne engedjek az agymosásnak, mert a nők egy jelentős része klasszikus férfit keres, nem pedig hozzá hasonló csajos pasit.

#3 Azért nem fogadta el, hogy vezesd, mert nem vagy rá képes és alkalmas sem.
A #4-es leírta.Te sem ugrabugránál egy lúzer vagy egy erőszakos állat kénye-kedve szerint.
A vezetés az azt jelenti, hogy anyagi, fizikai, szellemi és lelki biztonságot nyújtasz, emellett vállalod mindenért EGYEDÜL a felelősséget és a tetteid következményét.Aki vezetni akar, annak fizetni kell.Aki vezetni akar, annak mindig azoknak az érdekeit, biztonságát, boldogságát kell szem előtt tartani, akit vezetnek.Aki vezet, az egyedül vállalja mindenért a felelősséget, mert ő döntött egyedül! És ha elb*sz valamit, akkor kutya kötelessége EGYEDÜL helyre hozni.Mert ő tehet az egészről.
Ezt jelenti a vezetés.

Úgy tűnik, hogy sokan félreértik a "domináns" szó jelentését.
A dominancia természetesen nem jelent sem asszonyverést, sem elnyomást.
A dominancia egyik megnyilvánulása például az, ha egy férfi úgy hív randira egy nőt, hogy kész terve van. Minden előre le van fixálva, hogy mit fognak csinálni.
Majd ezt felvázolja a nőnek, aki maga dönti el, hogy tetszik-e neki az ötlet vagy sem.
Ha elfogadja, akkor a férfinak kell levezetni azt a randit.
Persze a részletekben a nő is alakíthat, ha pl. ha azt mondom, hogy elviszem moziba, akkor rábízom a film kiválasztását.
Viszont a randit alapvetően én vezetem, és alakítom az egészet.
Nekem ez áll jól. Ez az én stílusom.

"A vezetés az azt jelenti, hogy anyagi, fizikai, szellemi és lelki biztonságot nyújtasz, emellett vállalod mindenért EGYEDÜL a felelősséget és a tetteid következményét."
Ez annyira alap, hogy bele sem számítom a dominanciába.

#7 Hát pedig ha ez mind megvan (és nem csak te képzeled ezt), akkor nem akarja majd a nő elvenni tőled az irányítást.A nők akkor akarnak irányító szerepbe kerülni, mikor kényszer alatt vannak.
Nyilván aki nem adja meg azt, ami a vezető szereppel jár, visszaél vele, elnyomó, az ellen fel fog lázadni bárki.A munkahelyen az alkalmazott a főnök ellen, a családban, otthon, pedig a férfi ellen.Ez teljesen egyértelmű.
Vagy ha mondjuk a férfi butább a nőnél és mindig szar döntéseket hoz, ugyanez lesz a helyzet.Mert a nő tudja sokkal jobban csinálni.Esetleg rosszul dönt, aztán a nőre keni a felelősséget.
Ilyen esetekben szokott kialakulni az, hogy a nő nem kér a beosztott szerepből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!