Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem még sosem szeretett egy férfi sem, mit tegyek?28/N
Figyelt kérdés
Sosem voltam viszont szeretve férfi àltal.
Sosem volt kapcsolatom, randim is csak 1-2.
Elvesztettem màr minden reményt.
Az utcàn szerelmes pàrokat làtok, a munkahelyen a kollégàk kapcsolatban, baràtok szintén.
Én meg egy nyomorult vagyok, aki csak arra vàgyik hogy 1x egy kis időre tényleg szeresse egy férfi, figyeljen rà.
máj. 4. 19:13
1/23 anonim 

válasza:

Meggyőződésem, hogy minél jobban akarod, annál jobban el fog kerülni az.
Például nekem mindig akkor jöttek az érzelmek és alakult ki kapcsolat, mikor a legkevésbé számítottam rá. A padlón voltam, nem voltam toppon ilyenkor.
2/23 anonim 

válasza:

Semmit nem tudsz, a boldog párkapcsolat kevesek privilégiuma! 🙁
3/23 anonim 

válasza:

Társkeresőre regisztrálj fel, ott érkezni fog rengeteg megkeresés, köztük sok normális férfitól. Sok sikert!
4/23 anonim 

válasza:

Munkahelyeden kívül, hol van még bármi lehetőség arra, hogy megismerj egy pasit?
5/23 anonim 

válasza:

Én szeretnék szeretni egy notz, de nem csak 1x egy kis időre, hanem nagyon sokáig! Ha gondoz, írj! 😊
6/23 A kérdező kommentje:
Fent vagyok tàrskeresőn. Nem akarnak komolyat.
máj. 4. 19:24
7/23 anonim 

válasza:

6. És ezt mégis miből szűröd Le? Mitől lenne valaki komoly kérő?
8/23 anonim 

válasza:

Akkor valamit elrontasz, rosszul szelektálsz, mert sokan szeretnének komoly párkapcsolatot, persze nem feltétlenül a menőcsávók közül, hanem a csendesebb, jófiúsabb típus közül. Nagyvárosban laksz? Ott eleve nagyobb a merítés.
9/23 anonim 

válasza:

Szexkapcsolatból is lehet szerelem kérdező. Oké, hogy tök idegennel nem akarsz szexelni, vagy ilyesmi, de ha most a férfi azt mondja neked, hogy ami jön jön az nem azt jelenti kategorikusan, hogy csak szexre hajt. Szerintem többet érnél azzal, hogy legalább egy időre hagynád az ismerkedést főleg neten és inkább élnéd az életed szerelem nélkül. Ha kiegyensúlyozott vagy férfi nélkül akkor sokkal inkább vonzó is. A férfiak jogosan nem szeretnek azonnal párkapcsolatba ugrani olyan nőkkel mint te mert görcsösen akarod a szerelmet, kapcsolatot. Marha taszító és kivitelezhetetlen. Nem jön a szerelem csak azért mert akarod és nem hatnak rá észérvek, tervek se. Barátságból is lehet, sőt még egyéjszakás kalandból is.
10/23 A kérdező kommentje:
Szűzként nem akarok szexkapcsolatot.
máj. 4. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!