Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tud egy nő adni a kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tud egy nő adni a kapcsolatban? Férfiak! Mit vàrtok el?

Figyelt kérdés
máj. 4. 21:14
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
szeretetet
máj. 4. 21:22
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
társat
máj. 4. 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Én nem azt nézem mit tud nyújtani egy nő, hanem bejön-e és ha igen, milyen ember, jól érezném-e magamat vele hosszabb távon, passzolunk életstílusban, értékrendben. A többi másodlagos vagy nem számít.
máj. 4. 21:26
 4/7 anonim ***** válasza:
78%

Érzelmi támogatást, azt hogy ne csak mindig én legyek a hangulatfelelő, a nő részéről is süljön el legalább pár vicc.

Nagyjából elfogadtam, hogy a szex határai mindig olyan limitáltak lesznek, és olyan kevés lesz csak, amennyit a nők megad, de legalább mondja el, ne kitalálni keljen még azt is, hogy mennyire kell alábbadni az igényekből.

Most hirtelen ezek jutottak eszembe.

máj. 4. 21:30
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Nem kell semmit adnia, nekem már az is elég ha van ő nekem.
máj. 4. 21:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy kapcsolatnak szerintem nem az elvárásokról kellene szólni (kinek mi a feladata, vagy mik az alapelvárások), hanem egymás személyéről, egymás szeretetéről. Sokan a listájukba szerelmesek, és ha az nem teljesül, akkor "nem vagyok szerelmes". Na ez a szomorú, mert sosem a másik személye volt szeretve.

A társammal legyünk lelki társak, tudjunk sokat beszélgetni, számíthassunk egymásra, és alapvetően a kapcsolatunk legyen az érték. Ez nem lustaságról szól, hanem arról, hogy ne legyen valaki kényszeres, hogy mindig valamit csinálni kelljen.

Külső tekintetében nekem a vékonyabb alkat tetszik, de ez egyénenként változó nyilván, ki mit szeret. Nekem egy nő mint társ fontos, nem szekálnám ha valamit nem csinál meg. De sajnos manapság sok nőnek feladat kell, célok kellenek, különben nem találja a helyét, és akkor mindenki mindenért hibás lesz. Ilyen kapcsolatból jövök, úgyhogy tudom mit nem szeretnék, és közben alapvetően a szeretet hiányzott az egészből, de elváráslista az bőségesen volt oda-vissza... Pontosan ezt nem szeretném.

Ami jól esik, az a szeretet, a bújás, sok ölelés, beszélgetések, (nyilván a szex is, de ez minden kapcsolatban alap), és az odafigyelések kölcsönösen.

máj. 5. 06:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 6-os, én nőként vallom ugyanezt, szép volt olvasni ezt egy férfitól.
máj. 5. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!