Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mitől lehet ez az érzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet ez az érzés?

Figyelt kérdés

Mint általában minden férfi én is megnézem, ha szép nőt látok. Az utóbbi időben bennem vannak, olyan gondolotatok milyen jó lenne másik nővel is szexelni. Nyilván nem teszem, mert szeretem barátnőm, de még is zavar, hogy kívánok másokat. Néha rosz érzés fog el, hogy belegondolok sosem fogok más nővel lefeküdni, de aztán elhesegetem ezeget a gondolatokat. Van egy kolléganőm, aki elég csinos és mint nő tetszik és én is neki, de direkt kerülöm a társaságát. (A formás fenék a mindenem egy nőnél edz is rá és látszik az eredmény..barátnőmnek kevésbé formás, de csinos nő nem is a feneke miatt vagyok vele együtt.. kűlső/belső miatt...)

Ezek az érzések el fognak múlni a jövőben vagy mindig el kell hesegetni ezeket a gondolatokat?

Esetleg elmúlt a szerelem? Érdemes felkeresnem egy pszichológust? Azt veszem észre, hogy néha enyhe szorongás is rám tör emiatt a gondolatok miatt.

Meg az is flusztráló, hogy pár év és házasság, gyerek.. 30 közepén járok és még is ilyen gondolatok vannak a fejemben. Nehogy kifussak az időből stb.

máj. 7. 09:43
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
61%
Hogyha nem élsz boldog párkapcsolatban, nem fog elmúlni.
máj. 7. 09:52
 2/27 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem ez mind csak szexuális vágy, birtoklás, és ehhez hasonlók. Boldogabb nem leszel, ha most zsinórban minden hónapban más nővel vagy. Egy idő után ez az inger is kevés lesz, és kiégsz. Utána jönnek az extrémebb dolgok, és egyre rosszabb lesz.

Aktív kéne legyen a pároddal a szexuális életed, akkor ez nem merülne fel. 1-esnek igaza van.

máj. 7. 09:55
 3/27 A kérdező kommentje:
Értem. Aktív a szexuális életünk. Heti 4-5 szex.
máj. 7. 09:57
 4/27 anonim ***** válasza:
0%
Úgy látszik ez kevés, naponta kellene, vagy naponta többször.
máj. 7. 10:01
 5/27 A kérdező kommentje:

Neki nincs többre igénye. Igazából én is úgy érzem heti 5 van az már nagyon jó.

Félek nehogy monotonná válljon a minden napi szex úgymond. Nincs sok tabu téma az ágyban köztünk szóval kielégítjük egymás vágyait. Nem nagyon tudunk újat mutatni egymásnak. Tudom, hogy egy új nővel a szex csak egy pilanatnyi jó érzés lenne és semmi több.

máj. 7. 10:11
 6/27 anonim ***** válasza:

Attól, hogy neki nincs többre igénye, még lehet, hogy neked szükséged lenne többre. Ha jól értem, akkor itt az ő igénye határozza meg a dolgokat. Ettől még neked ez láthatóan nem elég, és lehet hogy ő nem foglalkozik azzal, ha neked esetleg többre lenne szükséged.

Tudom, hogy nem ez volt a kérdésed, hanem a mások iránti kíváncsiság. De láthatóan a szex körül forog ez az egész kérdés.

máj. 7. 10:17
 7/27 anonim ***** válasza:
Szegény. 😇🤤Van egy rossz hírem,de szerintem ezt Te is tudod..
máj. 7. 10:18
 8/27 A kérdező kommentje:

Igen. Lehet szexfüggő vagyok. Nem tudom mi számít normálisnak.

Minden nap gondolok a szexre és igazaból heti 5 nap elég is, mert jó egy kis szünet úgy mond, mert olyankor még nagyobb az emberben az érzés és jobban egymásnak ugrunk, ha van néha 1-2 nap kihagyás.

Viszont, ha napi jellegű a szex, akkor úgy veszem észre, mintha monotonná válna, mintha egy kötelező dolog lenne, hogy hu ma nem szexeltünk. Nem tudom érthető e.

máj. 7. 10:22
 9/27 A kérdező kommentje:
#7 Mire gondolsz?
máj. 7. 10:26
 10/27 anonim ***** válasza:
48%
De miért ugrik kapcsolatba az ilyen? Ahhh nem értem sokszor az embereket. Nem vagy monogám,tök egyértelmű. Minek erölteted a kapcsolatot, miközben a vágyaidat kellene most kiélned? Lehet 5 év aztán megunod,de a közel jövőben úgyis megcsalod a nőt. Senkinek nem jó ez
máj. 7. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!