Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan talaltatok meg eletetek szerelmet?
Kivancsi vagyok, hogy akik abban a kivaltsagos helyzetben vannak, hogy rajuk talalt a nagy betus szerelem, ahhoz pontosan milyen ut vezetet.
Ha esetleg kort is irtok, azt megkoszonnem!

Köszönöm a válaszokat!
Ahogyan látom leginkább 2 féle ismerkedési mechanizmus van. Vagy az online felületen történő megismerése a másiknak, vagy a munkahelyeken. Alapvetően nem tudom, hogy ezek mennyire ideális platformok, de nyilván jobb mint a semmi.
Sajnos én is abban a sorsban osztozom egyelőre mint a hármas, de remélem, hogy a helyzet változni fog. :/

Tanított az egyetemen:D
Az a vicces, hogy akkor kb. észre sem vettük egymást, nekem ő egy oktató volt, neki én egy hallgató a sok közül. Pedig két féléves tárgy volt, a szemináriumot is hozzá vettem fel. De akkor valahogy egyikünk sem volt olyan élethelyzetben, hogy felfigyeljünk a másikra.
Eltelt 1 év, gondolkoztam, hogy hová kellene mennem szakmai gyakorlatra, akkor jutott eszembe, hogy neki az egyetem másodállás inkább és van egy cége. Írtam a HR-nek, jött a sablon válasz, hogy ők az egyetemen keresztül fogadnak gyakornokokat, ott jelezzem ezt. Ott a határidő már letelt 1 hónapja, plusz 6 hetes opció nem is volt, csak 12 hetes.
Gondoltam, shoot my shot, írok a tanáromnak egyenesen. Két e-mailre nem válaszolt, aztán vizsgaidőszakban a neptunon kinéztem, hogy melyik vizsganapokon van ő és odamentem, elmondtam, hogy mit szeretnék, mintha nem küldött volna el a HR és nem csúsztam volna ki a határidőből. Ő boldogan mondta, hogy persze, menjek nyugodtan, hívjam majd fel és egyeztetünk (tehát fogalma sem volt, mi ennek a menete egyáltalán:D).
Jól sikerült a gyakorlat, utána elhívott randizni is, 1 évig, amíg nem diplomáztam le, titokban tartottuk a dolgot.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!