Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van ilyen hogy párkapcsolatba...

Van ilyen hogy párkapcsolatba vagyok még is úgy érzem hogy másba vagyok szerelmes? Tudom hogy a párom 100x jobb ennél a illetőnél, mégis állandóan rá gondolok sajnos... Eléggé emészt ez a dolog bűntudatom is van rendesen..mással is volt ilyen??

Figyelt kérdés

2025. okt. 12. 12:39
 1/9 anonim ***** válasza:
29%
Nem vagy boldog a párkapcsolatban. Ha az lennél, ha elégedett lennél, akkor nem vennél észre mást.
2025. okt. 12. 12:43
 2/9 A kérdező kommentje:
9 éve vagyunk együtt eddig soha nem történt ilyen.. De most ez valamiért más úgy érzem.
2025. okt. 12. 12:49
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

Olyan válaszokat fogsz kapni, hogy “a párod jobbat érdemel”, “szakíts” és hasonlók.

Nekem viszont volt ilyen élményem.

A csillagos égig szerelmes lettem egy másik férfiba, pedig viszonylag limitált kapcsolat volt köztünk. Ami engem illet, a kezdeti megőrülés után elkezdtem leépíteni magamban ezt az érzést.

Nem kommunikáltam az illetővel a kelleténél többet, nem kerestem rá a social medián, és tudatosítottam magamban, hogy ez a “szerelem” a töredékét nem éri annak a hosszú, szereteten, bizalmon, hűségen és egymás támogatásán alapuló kapcsolatnak, amit a párommal felépítettem.

Ami azt illeti, el fog múlni.

HA (!) a pároddal rendben vagytok, szeretitek egymást és a kapcsolatotok alapvetően kielégítő, én azt mondom, nem érdemes dobbantani. Bármikor jöhet egy efféle elmebaj, és akkor a következőt is otthagynád, aztán a következőt is, és így tovább.

Egy jól működő (!), stabil (!), harmonikus (!) kapcsolatban, ahol szeretitek és megbecsülitek egymást, az elköteleződés szerintem azt is jelenti, hogy az efféle szerelmeket / vonzalmakat elintézed magadban, és kitartasz.

Természetesen ha a kapcsolat alapvetően működésképtelen, akkor nem kell a végtelenségig nyomorogni benne, félre ne érts!

(Ha esetleg valakit nagyon foglalkoztatna: soha semmi, még csak chatelés vagy találkozás sem volt köztem és a másik férfi között.)

2025. okt. 12. 12:50
 4/9 anonim ***** válasza:
24%
Hagyd el azt akivel vagy és menj az után akibe szerelmes vagy. Mit nyafogsz?
2025. okt. 12. 12:50
 5/9 anonim ***** válasza:
35%
Hogy lettél szerelmes másba? Ismered, láttad csak, vagy megdugott?
2025. okt. 12. 14:08
 6/9 A kérdező kommentje:
Ismerem, kollégám de nem történt köztünk semmi csak beszélgetünk.
2025. okt. 12. 15:32
 7/9 anonim ***** válasza:
63%
Dehogy jobb 100x a mostanid. Ez csak kifogás. Irány arra, akibe szerelmes vagy. Ne feledd, hogy lehet már nem leszel szerelmes vagy beléd nem lesznek azok. Itt az alkalom!
2025. okt. 12. 22:21
 8/9 A kérdező kommentje:
Csak sajnos neki is van kapcsolata...
2025. okt. 13. 14:03
 9/9 anonim ***** válasza:
3-assal értek egyet. Lehet, ez csak egy fellángolás és 3 hónap múlva már el is hal. Hülyeség kockáztatni egy jó párkapcsolatot csak ezért.
ápr. 28. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Állandóan szeretget a párom, nem bírom már?

Tudom, ez kicsit hülye kérdés, de tényleg így van. Nagyon szeretem a páromat, 4 éve vagyunk együtt, együtt élünk, minden rendben van. De zavar, hogy állandóan szeretget, simogat, velem akar lenni és napjában harmincszor mondja, hogy szeret. És ez igy leirva, nagyon...

Mit tegyek, ha a párom állandóan megeszi a legszebb falatokat?

Pl. chipsből is ki szokta halászni a legnagyobb, egészben maradt darabokat.

Miért várja a barátom, hogy állandóan dicsérjem?

Barmit tesz ertem, azt sokszor viccesen megjegyzi, hogy mennyire jó pasi, hogy megcsinalja. Olyan érzésem van, mintha nem is értem tenné, hanem azert, hogy utána meg legyen dicserve. Alapvető dolgokat, pl h elmegy nekem kivaltani egy receptet, nagy dolognak nevezi....

Kinél meddig tartott a "mindenhol állandóan ölelkezünk, csókolózunk" időszak?

Láttam olyat, hogy valakik 6 hónap házasság után sem voltak hajlandóak 2 külön székre ülni, de akik már régebb óta együtt vannak a családomban, sőt, van fiatal pár is esküvő előtt, nem nagyon csináljak ezeket előttem. Kinél meddig tartott ez az állandóan muszáj megérinteni egymást időszak?

Mit tegyek?

Nagyon vágyom már arra hogy egy velem egykorú lánnyal párkapcsolatom legyen, de ez sajnos kivitelezhetetlen mert állandóan elutasítanak és nem tudom miért. Pedig 198 magas vagyok és van mindenem ami kell, csak épp szeretet hiányom van.

Miert valtozott a fiu ekkora fordulatban? Miert van vele egy haverja allandoan mostanaban? 18/L

Nos van egy srac, akit nem reg ismertem meg, es az elmult par hetben olyan jol kijottunk egymassal, szinte csak egyutt voltunk mindenhol, csak egymassal beszeltunk, egyutt aludtunk, de mint baratok. FB-n tobbszor is irtunk egymassal, erdeklodott felolem. Mostanaban...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!