Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha valaki elkezdene nektek...

Ha valaki elkezdene nektek udvarolni,akinek parja van mit csinalnatok?

Figyelt kérdés
nov. 1. 19:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
7 Miért feltételezed másról ezt?Én is tudok hasonló esetekről. Amúgy legtöbbször tud róla a másik, csak nem akar róla tudomást venni, ugyanis a legtöbb kapcsolat érdekkapcsolat. Ettől függetlenül te azt csinálsz, amit akarsz, de nálad sincs minden rendben, ha valakinek így neki ugrasz, azt feltételezve egyből, hogy hazudik.
nov. 2. 07:03
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem preferálom a wamzerkodást de feldobnám.
nov. 2. 07:20
 13/21 anonim ***** válasza:
82%

#8 egyszer udvarolt nekem egy házas férfi, neki én is megmutattam egy jeggyűrűmet, mint egy stop táblát.

Erre ő is felmutatta a karikagyűrűjét, hogy "és?"

Ritka nagy barom az ilyen 😂

Feleségének nem köptem be, de utólag most már bánom hogy kussoltam róla.

nov. 2. 07:26
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Először is magamba néznék, hogy ez engem miért érdekel? Ha nem érdekelne, észre sem venném, nem foglalkoznék vele. Ha már érdekel, és barátként vagy ismerősként szeretem, megmondanám neki, hogy zavar a viselkedése.
nov. 2. 08:05
 15/21 anonim ***** válasza:
#11 Köszönöm, jól látod a helyzetet.
nov. 2. 10:41
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
#1 Klassz, én megtettem. Szakított, aztán megcsalt, de végülis mi a francot vártam?🤣
nov. 2. 14:27
 17/21 anonim ***** válasza:
67%
16# Hát ez is egy lehetőség, hogy valaki csak használ mindenkit, csak könnyebb, ha azt hazudja a másiknak, hogy komoly. :D De olyan is lehet, hogy komolyan gondolta egyszer, csak megromlott a kapcsolat, nem hűtlen típus, eleve hajlott a szakításra, csak kellett neki egy végső lökés. Mondjuk ez a fajta talán nem nyomul rád nyíltan a kapcsolata alatt, csak kedves, keresi a társaságod. Sokféle helyzet van.
nov. 2. 14:30
 18/21 anonim ***** válasza:
Kokrétan leszarom.
nov. 2. 16:04
 19/21 anonim ***** válasza:
#17 Ezt te sem akarod elhinni, remélem.
nov. 2. 18:26
 20/21 anonim ***** válasza:
19# De elhiszem, mert csináltam már ilyet. Végül is nem jöttem össze azzal, aki miatt szakítottam az akkori párommal, csak 2-3 hét randizás lett belőle, de meg nem csaltam se a páromat, se a későbbiekben mást sem soha. Rohadt unalmas volt a kapcsolatom már, nem tudtuk sehogy feldobni, de mondjuk úgy, hogy lakótársként, haverként elvoltunk egymás mellett, nem veszekedtünk meg semmi, szóval nem volt konkrét indokom szakítani, mert szarul nem éreztem magamat vele.
nov. 2. 20:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!