Miért csinál ilyesmit egy férfi?
Figyelt kérdés
Az előtt a nő előtt, aki elvileg tetszik neki (de nem egyértelmű a dolog, mert pl. még nem is beszélgettek igazán egymással munkahelyi dolgokon kívül, és a férfi legtöbbször úgy viselkedik, mintha a nőtől várná az "udvarlást" vagy hogy a nő valljon színt, hogy tetszik neki a férfi...), agyondicsér más nőket úgy, hogy a nő is és a környezetük is lássa és hallja mindezt. Féltékenyítésről van szó vagy a nő benézte és a férfi egyáltalán nem is kedveli és terhes számára a nő közeledése, azért viselkedik így vele? Magyarán le akarja rázni a p.csaba, ne adj isten még ennél is rosszabbat akar elérni ezzel, még pedig azt, hogy a nő önbizalma a sárba legyen tiporva...?nov. 2. 14:50
2/12 anonim 

válasza:

válasza:Azt akarja, hogy a nő lépjen felé. "Versenyeztetni" próbálja. Esélyes, hogy az adott nő megfejthetetlen a fazon számára, viszont már vonzódik a nőhöz-ez tuti biztos.
3/12 anonim válasza:
Túlgondoljátok, mert a férfiember közvetlen.
Ha kellesz neki, akkor vagy egyből odaáll eléd és közli, vagy csak szimplán a közeledben marad, tartja veled a kapcsolatot. Ha viszont nem kellesz neki, akkor ezt roppant gyorsan közli is veled valamilyen formában. Ha pedig egyik se, akkor számára közömbös vagy.
A kérdésben szereplő taktikázós, ripacs bohócra nincs értelme időt pazarolni, mert 100% hogy nem neked csinálja a műsort.
4/12 anonim 

válasza:

válasza:Ha túl lenne gondolva minden áldott nap nem lesegetné az FB profilomat férfi létére.
6/12 anonim 

válasza:

válasza:4es, és ezt miért másik fiókról írtad? kérdező
8/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ki lehet a 4-es válaszadó, de nem én vagyok az. A kérdésemet és ezt a választ leszamitva nem irtam ide. Amúgy 4-es,elmagyaráznád,hogy pontosan mire gondoltál, mert nem értem, amiről írsz.
nov. 2. 17:06
9/12 A kérdező kommentje:
2,de miért kell versenyeztetni valakit, akit még nem is ismer? Meg úgy egy, bárkit...
nov. 2. 17:08
10/12 A kérdező kommentje:
3,ha nem a nőnek szól a "műsor", akkor kinek?
nov. 2. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!