Mit csináljak ebben a helyzetben?
10#
Írta is, hogy sokat jelentenek neki a beszélgetések meg jólesett neki. A hangüzenetekre azt írta jó hallani a hangom. Csak sajnos nem tudom mikor lehetett a temetés de van egy olyan érzésem amikor nagyjából eltűnt akkor. Azóta érzem azt sajnos, hogy teljesen magába fordult.

válasza:Valakit kérj meg, hogy közvetítsen közöttetek!
Nekem vannak ilyen üzenetküldő embereim. Privátban írhatunk erről...
De hány éves vagy? És hány éves a hölgy?
12#
Milyen emberek ezek? Nem tudtam létezik ilyen. Én 35, ő 32. Ez miért fontos?

válasza:Jól értem, eddig ez full online "kapcsolat"?
Eléggé idealizáltnak tűnik részedről a hölgy, hisz még nem is láttad.
Én óvatosságra intenélek és arra hogy Te magad légy az első, hisz kiderülhet hogy ez a sok "közbejött dolog" az eltűnés része 😐
Távolról mesélhet bármit, még az is lehet hogy nem is úgy néz ki...
14#
Nem mondom, hogy nem jutott eszembe de túl őszintének tűnt. Olyan dolgokat is elárult amiket nem kérdeztem. Mondjuk az agyam is azt mondja, hogy kicsit fogjam vissza magam. Köszönöm a tanácsot és az óvaintést!

válasza:Figyelj.. Én annyit írnék neki, hogy "gondolok rád"..
Ezzel jelzel, benne van ami kell, viszont nem tolakodó, nincs kérdés vagy elvárás, hogy vissza írjon, nincsen rajta nyomás. Persze ha akar vissza jelez, amit azért el is várnék, de ha nem akkor nem. Te jeleztél. Ha ő nem reagál ezek után, ha nem is mindjárt de azért pár napon belül akkor valami gubanc van, mármint valami miatt nem akar veled kommunikálni. Azt meg vagy elfogadod vagy néhány nap múlva megkérdezed, hogy mi történt. Ha nem reagál akkor sem, több mindent nem tudsz és nem is kell. Az már tolakodás. Akkor el kell engedni.
16#
Ez pont jó! És igazad is van! Nagyjából következő hét végére gondoltam egy ilyen üzenetet. Addig adok esélyt arra is, hogy hátha ő keres. Ha nem akkor egy utolsó üzenetnek jó lesz az amit írtál.
17#
Gondoltam rá, hogy egy utolsó üzenet helyett lehet jobb lenne de még nem döntöttem el.

válasza:Istenem, te nagyon aranyos vagy, szerencsés lesz az a nő, akivel majd egymásra találtok. Nem voltak fölöslegesek ezek a részletek, a Micimackós képeslapon kifejezetten elolvadtam:))
Mi lenne ha a boltban hagynád neki a képeslapot, amikor nem dolgozik? Az egyszerre aranyos mégsem nyomulós.
Kitartás, és sok szerencsét kívánok, te egy igazi szívvel lélekkel ember lehetsz az írásod alapján:)
19#
Köszönöm szépen a kedves szavakat! :) Az a baj, hogy nem tudok még mindig semmit sem róla... :/ Nem tudom mikor dolgozik és hogy hogy van. Tegnap volt pont egy hónapja, hogy meghalt az édesapja. Tapasztalatból tudom, hogy ilyenkor összemosódnak a napok és az ember csak túléli a hétköznapokat. Megakarom hagyni még neki egy kicsit a csendet, kell az ilyenkor. Jövő héten gondoltam, hogy ráírok vagy valahogy felveszem vele a kapcsolatot. Köszönöm szépen! Kitartok! :) De az elmúlt években nagyon nagyon megutáltam ezt a "jószívűségemet"... Sokszor kihasználtak, átvertek és nagyon megakartam változni de nem tudtam/tudok. Majd lesz valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!