Mit csináljak ebben a helyzetben?

válasza:A helyedben bemennék a boltba.
Nincs mire várni.
21#
Valóban jobb lenne, még ha csak egy pár percre is. Biztos többet számítana mint bármilyen hangüzenet vagy szöveges. És nem magamat nézem, hogy szeretném látni. Hanem, hogy mégha csak egy kis időre is de legalább mosolyt csalhatnék az arcára. A kis bon bon, a kedvence amit a randira szántam és a kis festett képeslap. Elvégre nem rosszat akarok, csak gondoltam rá. Összeszedem magam mint egy igazi férfi, szépen felöltözve és határozottan elmegyek és odaadom amit szeretnék.

válasza:Igazi férfi? Az igazi férfi tudomásul veszi ha nem kíváncsiak rá.
Bemenni a boltba kéretlenül úgy, hogy x napja nem jelentkezik pedig minden rendben volt lehet kínos is. Na meg lehet, hogy nem lesz őszinte, hogy ne bántson meg és úgy tesz mint aki örül de ha örülne akkor jelentkezne.
Ha valaki rád ír és kedves neked az illető akkor valamit írsz, esetleg annyit, hogy ne haragudjon, később jelentkezel stb..
Nem tudni mi jött közbe, esetleg valaki más, ugye egy hónapja halt meg az apja, azért az már egy idő. Nem tegnapi dolog. Egy hónap alatt már az ember összeszedi magát valamennyire, elvégre dolgozni is tud, vagyis tovább működik mert muszáj csak épp rád nincs ideje, kedve, energiája? Tudom, hogy nehéz ezt elfogadni de nyisd ki a szemed.
Persze bárhogy elsülhet a dolog, nem tudjuk de azért az, hogy nem jelez semmit azért valamit sugall. Ha pedig ennek ellenére ő akar téged akkor én elgondolkoznék, hogy nekem kell e ilyen ember aki hetekig nem jelentkezik. Egy minimális jelet adhatna ha dolgozni stb tud akkor ezt is tudná és nem zárja ki, hogy gyászoljon. Attól még egy számára fontos emberhez lehet kedvesnek lenni vagy legalábbis tudatni vele, hogy mi a helyzet.
23#
Na ez teljesen igaz! Teljesen egyetértek azzal amit mondasz! Velem is történtek igazán rossz dolgok az életben de sosem löktem el magamtól azt aki mellettem volt.

válasza:

válasza:"egyre jobban utálom magam" - Miért? Mert nem sikerült most?
(De még mindig nem mentél el a boltba, ugye?)
27#
Azóta már látta az üzenetet de nem reagált semmit, nem válaszolt. Így teljesen feleslegesnek tartom, hogy benézzek a boltba. Felettünk írt JackDanielsz és teljesen igaza van, tényleg reagálhatna valamit... Én megértő vagyok, tudom milyen a gyászolás és éppen ezért viselkedtem úgy, ahogy kell. De itt valami sántít/sántíthat de mindegy is mert nem tudom mi zajlik nála mert nem mondja el.
És azért utálom egyre jobban magam mert túl naiv vagyok és tényleg bele teszem a szívem a dolgokba. Aztán meg ez lesz a vége.... Nagyon sok idő után nyitottam arra, hogy akkor komoly kapcsolatot keresek. Idén két magára hagyott anyukával ismerkedtem és elhittem amit mondanak, meg hogy komoly kapcsolatot akarnak ők is. Hiba volt...

válasza:21, 25, 27-es vagyok.
Lehet, hogy jobban kéne nyomulnod.
Még nem is találkoztatok, hogy ragaszkodhatna hozzád?
Nem is sejti, hogy ennyire komolyan szeretnél kapcsolatba lépni vele, és hogy beleteszed a szíved a dologba.
"tudom milyen a gyászolás és éppen ezért viselkedtem úgy, ahogy kell" - szerinted. Lehet, hogy éppen hanyagolva, magára hagyva érzi magát, és már nem is reménykedik, hogy jó lehetne neki veled.
Azért én csak elmennék abba a boltba, és személyesen elmondanám, hogy nem akartam zavarni a gyászában, de szeretnék mellette lenni ebben a nehéz időben (is).
29#
Nagyjából másfél hónapot "beszéltünk". Eleinte sokat, mindenről. Amikor mesélni akart akkor hagytam, hogy meséljen. Felváltva kerestük egymást és mindenről is beszéltünk. Ő most eltűnt egy nagyjából 2 hete... Azóta kapott 3 apró üzenetet amire nem reagált és már így is elég hülyének érzem magam. Eltűnt, ennyi. Tudja, hogy mellette voltam/vagyok mert ezt mondtam is. Ennél többet nem tudok tenni. Ha csak egy választ adott volna vagy reagálna bármelyik üzenetre akkor azt mondom oké. De így nem látom értelmét, jobbnak látom elengedni. Lehet talált mást vagy nem akar semmit de ezt elmondhatta volna. Amikor friss volt a gyász akkor szó szerint mindennap mellette voltam. Írta is, hogy milyen sokat jelentettek neki a beszélgetések meg, hogy erőt adtam neki. Meg, hogy örül neki, hogy a világon létezik ilyen tisztaszívű, önzetlen férfi. Csak sajnos ezt már nehezen hiszem el, hogy valóban értékelte ha a tettek nem fedik a kimondott szavakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!