Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy fiuba...

Szerelmes vagyok egy fiuba akinek párkapcsolata van. Fogalmam sincs mit kezdjek magammal . Mit tudok tenni hogy jobb legyen ?

Figyelt kérdés
Egy közös barátunkon keresztül ismerkedtünk meg. Teljesen bele estem,viszont ő párkapcsolatban van . Nagyon sokat gondolok rá ,és sokszor kívánom bárcsak lehetnek a lány helyébe . Nagyon nehezemre esik így élni . Kérlek ,aki tud segítsen …. Voltam terapeutanal is ,azt mondta pech …

márc. 30. 17:22
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
0%
Próbálkozz be
márc. 31. 10:17
 12/41 anonim ***** válasza:
Van csomo mas arac, probalkozz veluk.
ápr. 23. 18:48
 13/41 anonim ***** válasza:
Volt már többször,hogy egy nő tetszett, de hát kapcsolatban van, házas....Erre kiderült simán vihető volt a lány, vagyis vitték is.
ápr. 24. 07:28
 14/41 anonim ***** válasza:

Én is szeretek egy nőt, aki viszont férjnél van.

Ilyen ez, majd elmúlik!

Ha beszélgetni szeretnél, írj nyugodtan!

ápr. 24. 12:47
 15/41 anonim ***** válasza:
A kérdés az, hogy a fickó akar-e tőled egyáltalán bármit...
ápr. 24. 13:02
 16/41 anonim ***** válasza:
Idővel elmúlik majd. Ezen mindenki átesik.
ápr. 24. 19:54
 17/41 anonim ***** válasza:
Ha mindenkivel összejöhetnénk, akibe beleszeretünk, vagy megtetszik...
ápr. 24. 20:24
 18/41 anonim ***** válasza:
Milyen párkapcsolataid voltak eddig?
ápr. 26. 23:48
 19/41 A kérdező kommentje:
Eddig egy kapcsolatom volt, az 3 évig tartott. Mikor véget ért, nagyon nehezen engedtem el. Más lány miatt mentünk szét, megcsalt. Azóta már persze túl léptem,ez több mint 4 éve volt.
ápr. 27. 12:39
 20/41 anonim ***** válasza:
És 4 éve senkid? Alkalmi kapcsolatok sem?
ápr. 27. 12:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Van ilyen hogy párkapcsolatba vagyok még is úgy érzem hogy másba vagyok szerelmes?

Tudom hogy a párom 100x jobb ennél a illetőnél, mégis állandóan rá gondolok sajnos... Eléggé emészt ez a dolog bűntudatom is van rendesen..mással is volt ilyen??

Fiuk, nagyon szerencses vagyok ha a szerelmem miattam változik vagy értem változik?

Azt veszik észre a barátai, hogy jobb lett, mármint hogy pl nem iszik a barátaival, teljesen elhagyta a cigit, korábban is naponta csak 1-2-t szívott, és állítólag kedvesebb is lett, úgymond megjavult. Ezt annak tudjam be, hogy nagyon szeret, vagy ti mit gondoltok? 18N

Melyik a jobb szerintetek?

Összejönni azzal, akibe eleve szerelmes vagy, vagy fokozatosan megismerni párkapcsolaton belül valakit és úgy beleszeretni?

Volt már valaki életében olyan, hogy olyan szerelmet/párkapcsolatot sikerült fölülmúlni, miről azt hitte, hogy ennél nincs jobb?

2 hónapja nincs meg a barátnőm és szerelmes voltam, amikor szakított. Jelenleg nem érzem, hogy tudnék-e mást szeretni annyira, mint őt.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!