Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy fiuba...

Szerelmes vagyok egy fiuba akinek párkapcsolata van. Fogalmam sincs mit kezdjek magammal . Mit tudok tenni hogy jobb legyen ?

Figyelt kérdés
Egy közös barátunkon keresztül ismerkedtünk meg. Teljesen bele estem,viszont ő párkapcsolatban van . Nagyon sokat gondolok rá ,és sokszor kívánom bárcsak lehetnek a lány helyébe . Nagyon nehezemre esik így élni . Kérlek ,aki tud segítsen …. Voltam terapeutanal is ,azt mondta pech …

márc. 30. 17:22
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Nem átlagon felüli a fiú, én se vagyok az. Persze én sem csapnam le,azt nem tennem meg. Így csendben,magamban igyekszem rendezni ezeket az érzéseket
máj. 2. 11:12
 32/41 anonim ***** válasza:
Csak nyugi, minden jobb lesz!
máj. 2. 13:08
 33/41 anonim ***** válasza:
Jelezd neki, hogy bejön neked, szívesen megismernéd! Hátha le tudod csapni a párja kezéről. Ha meg nem, akkor is jól jöhet, ha netán évek múlva szakítanának, akkor biztos eszébe fogsz jutni, hogy tetszettél neki annak idején. Így lehet, hogy később össze tudsz majd jönni vele. Csak azért mert most épp kapcsolatban van, nem azt jelenti, hogy az egész életét a mostani párjával fogja leélni. Vagy igen, vagy nem.
máj. 2. 15:59
 34/41 anonim ***** válasza:
0%

33. Ne jelezzen neki semmit, egy latszolag jo kapcsolatban levo embernek a kapcsolataba etikatlan es erkolcstelen bele keverni

Plusz utána meg eghet is a feje meg kibeszelhetik..

máj. 2. 16:03
 35/41 anonim ***** válasza:

Miért kellett egy hónap után kiemelni a kérdést?

Nem kaptál elég jó válaszokat?

máj. 2. 16:55
 36/41 anonim ***** válasza:

34. Az mindegy! A cél szentesíti az eszközt.

Miért beszélnének róla? Minden csoda három napig tart. Senki sem életében először látott vagy hallott ilyesmiről, max. a tinédzserek. Ez teljesen megszokott, hétköznapi dolog. Három napig beszélnek róla, aztán elfelejtik, lesz más pletyka. Nem mindegy hogy jön össze egy pár? Ha jól megvannak együtt, az a lényeg. Ha annyira összeillenek, hogy egy életet leélnek együtt, akkor meg lesznek róla győződve, hogy jó döntést hoztak annak idején. Az embereknek is az lesz róla a véleménye, hogy akit el lehet vinni, hadd vigyék. Ha egy férfi többre értékeli az új csábító nőt a jelenlegi kapcsolatánál, akkor az nem az új nő hibája. A férfi nagyobb fantáziát látott az új nőben, mint a régiben.

máj. 2. 19:09
 37/41 anonim ***** válasza:
35. Mert még mindig szeretné magának a pasit! Jelezd a fickónak, hogy ha facér lesz, akkor te szívesen megismernéd. De akár már most is ismerkednél vele, ha neki is van hozzá kedve, aztán eldönti majd, hogy marad-e a régi kapcsolatban, vagy vált.
máj. 2. 19:11
 38/41 A kérdező kommentje:
35, azért mert olyan emberektől szeretnek választ akik ezt átélték,olyan viszont alig volt
máj. 4. 22:25
 39/41 anonim ***** válasza:

Mindenki átesett már ilyenen.

Írhatsz privátot, ha szeretnél.

F

máj. 4. 22:45
 40/41 anonim ***** válasza:
Az ertelmes ember eltavolodott az ilyentol ..
máj. 5. 15:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Van ilyen hogy párkapcsolatba vagyok még is úgy érzem hogy másba vagyok szerelmes?

Tudom hogy a párom 100x jobb ennél a illetőnél, mégis állandóan rá gondolok sajnos... Eléggé emészt ez a dolog bűntudatom is van rendesen..mással is volt ilyen??

Fiuk, nagyon szerencses vagyok ha a szerelmem miattam változik vagy értem változik?

Azt veszik észre a barátai, hogy jobb lett, mármint hogy pl nem iszik a barátaival, teljesen elhagyta a cigit, korábban is naponta csak 1-2-t szívott, és állítólag kedvesebb is lett, úgymond megjavult. Ezt annak tudjam be, hogy nagyon szeret, vagy ti mit gondoltok? 18N

Melyik a jobb szerintetek?

Összejönni azzal, akibe eleve szerelmes vagy, vagy fokozatosan megismerni párkapcsolaton belül valakit és úgy beleszeretni?

Volt már valaki életében olyan, hogy olyan szerelmet/párkapcsolatot sikerült fölülmúlni, miről azt hitte, hogy ennél nincs jobb?

2 hónapja nincs meg a barátnőm és szerelmes voltam, amikor szakított. Jelenleg nem érzem, hogy tudnék-e mást szeretni annyira, mint őt.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!