Szerelmes vagyok egy fiuba akinek párkapcsolata van. Fogalmam sincs mit kezdjek magammal . Mit tudok tenni hogy jobb legyen ?

válasza:

válasza:33. Ne jelezzen neki semmit, egy latszolag jo kapcsolatban levo embernek a kapcsolataba etikatlan es erkolcstelen bele keverni
Plusz utána meg eghet is a feje meg kibeszelhetik..

válasza:Miért kellett egy hónap után kiemelni a kérdést?
Nem kaptál elég jó válaszokat?

válasza:34. Az mindegy! A cél szentesíti az eszközt.
Miért beszélnének róla? Minden csoda három napig tart. Senki sem életében először látott vagy hallott ilyesmiről, max. a tinédzserek. Ez teljesen megszokott, hétköznapi dolog. Három napig beszélnek róla, aztán elfelejtik, lesz más pletyka. Nem mindegy hogy jön össze egy pár? Ha jól megvannak együtt, az a lényeg. Ha annyira összeillenek, hogy egy életet leélnek együtt, akkor meg lesznek róla győződve, hogy jó döntést hoztak annak idején. Az embereknek is az lesz róla a véleménye, hogy akit el lehet vinni, hadd vigyék. Ha egy férfi többre értékeli az új csábító nőt a jelenlegi kapcsolatánál, akkor az nem az új nő hibája. A férfi nagyobb fantáziát látott az új nőben, mint a régiben.

válasza:

válasza:Mindenki átesett már ilyenen.
Írhatsz privátot, ha szeretnél.
F

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tudom hogy a párom 100x jobb ennél a illetőnél, mégis állandóan rá gondolok sajnos... Eléggé emészt ez a dolog bűntudatom is van rendesen..mással is volt ilyen??
Azt veszik észre a barátai, hogy jobb lett, mármint hogy pl nem iszik a barátaival, teljesen elhagyta a cigit, korábban is naponta csak 1-2-t szívott, és állítólag kedvesebb is lett, úgymond megjavult. Ezt annak tudjam be, hogy nagyon szeret, vagy ti mit gondoltok? 18N
Összejönni azzal, akibe eleve szerelmes vagy, vagy fokozatosan megismerni párkapcsolaton belül valakit és úgy beleszeretni?
2 hónapja nincs meg a barátnőm és szerelmes voltam, amikor szakított. Jelenleg nem érzem, hogy tudnék-e mást szeretni annyira, mint őt.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!