Kedves Hölgyek! Arra volnék kíváncsi, hogy mi az ami egy férfiban megfog titeket, mi az aminek tudtok örülni egy párkapcsolaton belül? Mik azok a határok amiket úgy gondoljátok, hogy mindenképpen meg kell húznotok és nem engedtek belőle?

válasza:Intelligencia, humorérzék, empátia, tudja, mikor és kivel kell erősnek vagy keménynek lennie és kivel gyengédnek, és ezt sosem keveri össze, mentálisan egészséges, igényes a külsejére, de nem esik túlzásba ezen a téren, szereti az állatokat, a nőben pedig egyenrangú partnert lát, nem személyzetet és nem eszközt az igényei kielégítésére.
Határok: lezárt múlt, nincs bensőséges kapcsolat az exekkel, más nőkkel. Nem tesztelgeti, hanem tiszteletben tartja a határaimat.

válasza:

válasza:Ami az #1-esnek. Létezik, csak én stoppolom 😄
Nekem ami a legnagyobb red flag, ha valakinek bármire nemet mondok és ő elkezd győzködni. Az szinte azonnali kizárást nyer az életemből. Azt hiszem, hogy olyan férfit volt nehéz találnom, aki elhiszi, hogy pontosan tudom, hogy mi az, amit szeretnék és mi az, amit nem. Ha valamire-bármire- nemet mondok, az onnan nem vita tárgya. A naaaa! Légysziiii! Nem opció. Erre ugrok és nem vagyok hajlandó igent mondani valamire kényszerből, vagy udvariasságból, amire szívem szerint nemet mondanék. Az #1-es felsorolásból nekem egyedül az volt a kompromisszum, hogy a párom nem olyan elkötelezett állatbarát, mint én, de nem szól bele, ha én este 9-kor elviszek egy kutyát chipet olvasni, hogy megtaláljam a gazdáját.

válasza:

válasza:Van az, amit nem tudok megmagyarázni - az a kisugárzás.
Ami megmagyarázható: nyitottság, világról tanulni akarás, ha vki hajlandó nüanszosan gondolkodni dolgokról és nem mindenben egybitesen fekete-fehér a véleménye, és olvasottak alapján akár bizonyos véleményeit hajlandó felülvizsgálni (és értelmes olvasott anyag alapján, nem konteók); hasonló humorérzék, empátia, egyenrangú partnerként kezelés, támogatás; akarjon ő is kimozdulni és ne legyen couch potato / tapétavirág, akarjon művelődni és kulturálódni és szeresse a természetet
jó, ha van legalább egy vagy két közös érdeklődési kör; hasonló szellemi szint

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Meddig tart egyáltalán általában egy szerelem? Normális dolog az ha néha elmúlik, de kitartasz a másik mellett akkor idővel vissztér?
Rettentő közeli a kapcsolatunk, vonzódik hozzám ő is (már meg is történt néhányszor) belsőleg is passzolunk egymáshoz. A gond az, hogy neki van barátja, és nem úgy néz ki, hogy el akarja hagyni. Nagyon szarul vagyok emiatt mostanában, ha őszintén elmondanám neki,...
Nem vagyok ilyen helyzetben de elgondolkodtam ma ezen a kérdésen :) (0-t direkt írtam,nem engedi a "tudjátok" szót:/)
Neten ismertem meg,a szomszéd faluban lakik,és sokat beszéltünk facebookon meg tök jo volt minden stb,de aztán találkozot beszéltünk meg..a baj pedig azzal van hogy cseten teljesen más mint a személyesen..hülye internetbarátságok :S..ninbcs jo humorérzéke folyton csak...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!