Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jártatok már úgy, hogy el...

Jártatok már úgy, hogy el kellett engednetek valakit akit szerettetek?

Figyelt kérdés

Én eddig általában úgy jártam hogy vagy elmúltak az érzelmek vagy nem passzoltunk össze.

De ez most más. Egyszerűen rengeteg akadály van előttünk aminek azóta is a megoldásán tűnődöm. De nincs 100%-os megoldás semmire. De azt is tudom hogy a biztosat választani a bizonytalan helyett lehet könnyebb de lehet olyat dobunk el ami gyönyörű is lehet.

Most ébredtem rá hogy sose voltam igazán szerelmes, mindig csak összejöttem valakivel, aki mellett megvoltam, elvoltunk, aztán kihűlt és vége lett. És ezek után mindig rá is jöttem hogy jól tettem hogy vége.

De most azt érzem hibáztam. Mert tudom hogy mind a ketten érzünk valamit egymás iránt de félünk belevágni. És azt is hogyha könnyebb lenne egy kicsit is már egymás mellett lennénk.

De nehéz.

Más is járt már úgy hogy eldobott valamit az akadályok miatt? Megbánta?

júl. 3. 20:38
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Azért egy találkozás után nem lehetek reflexből fontosabb mint hogy fél a gyerekei elvesztésétől.

De lehet hogy még nem lefutott meccs. Az is lehet hogy az.

Szomorú hogy benne maradnak. Mert hogy neki a gyerekei pótolják a szeretetet elmondása szerint. De a gyerekeket teljesen másképp szereted - jobb esetbe - mint egy feleséget. Azt nem lehet pótolni. Mert az ilyen elvek is addig állnak meg a lábukon míg nem csalja meg a másikat. Utána rá kellene jönni hogy ez a pótlás dolog nem megy.

Egyébként valahol megértem. Én olyan kapcsolatból is fél év alatt és több nekiindulásra léptem ki ahol nem volt se házasság se gyerek.

De őt se akarom teljesen felmenteni. Tudom hogy van esély hogy nem hallok róla többet mert benne marad ő is a lagymatagba. Mert az a kényelmes.

júl. 4. 06:42
 12/22 anonim ***** válasza:

Akkor te nem elengedted, hanem nem téged választott.

4 évig voltam ilyenben. Én se engedtem el. Szorítottam az utolsó percig, de hiába, mert ki akart csúszni a kezemből. Fáj - fáj, de el kellett fogadni, hogy ezt választotta. Azóta is boldogtalan, de ott egy gyerek, a vagyon, meg egy szörnyű nő, aki megkeserítette volna a későbbi életünket.

Nincs más választás az elfogadáson kívül.

júl. 4. 09:19
 13/22 A kérdező kommentje:

Én mondtam ki hogy ez így nem megy. Mert azt hittem túl leszek rajta mint mindig.

Ő félt elveszíteni engem. Ő akart beszélni utána is. De nem voltam benne biztos hogy kilép. Mert volt hogy erős volt hogy gyenge elhatározása volt. Azt nem tudom most hogy áll.

Nem akartam hogy fájjon ha megjelenik utána mert azt hittem ilyenkor már túl leszek rajta. De elég stabilan ellene vagyok hogy vége legyen ami nálam sose volt még így. Az észérvek se segítenek, semmi. És a barátaim se értik

júl. 4. 11:32
 14/22 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom milyen régen vokt ez, de ha így érzed keresd meg és beszélj vele erről. Adj neki egy adott időt,hogy ez alatt döntsön és cselekedjen. Ha húzza a száját, akkor tényleg engedd el.
júl. 4. 12:22
 15/22 A kérdező kommentje:

Nem vagyok járatos az ilyen ultimátum adásban. Lehet találkoznunk kellene valahogy csak messze is lakik meg nem annyira fair a másik féllel szemben.

Adtam magamnak én is 1 hét türelmi időt abból még van pár nap. De meglepne hogy túl lennék rajta.

Elég friss de én hamar túllépek mindenen. Máskor ilyenkor már tudom hogy jó döntést hoztam.

júl. 4. 12:46
 16/22 anonim ***** válasza:

Szerintem itt van egy fontos különbség.

Ugy veszem ki a szavaidbol, amikor azt irod hogy máskor ilyenkor már túl voltál a dolgokon akkor ott volt hosszabb-rövidebb kapcsolat. Itt ez nem volt meg, lehet azért is érezheted ezt mert ott van a mi lett volna ha..

júl. 4. 13:34
 17/22 A kérdező kommentje:

16

Számításba vettem. De nem ott is volt rövid ahol lehetett volna mi lett volna ha csak nem érdekelt annyira.

Hidd el mindent is számításba vettem már de nem lehet így magyarázni

júl. 4. 16:46
 18/22 A kérdező kommentje:
Agyalós vagyok mindent is számításba vettem már. De nem magyarázható
júl. 4. 16:48
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el megértelek..

Tényleg inkább tedd túl magad rajta, sok szenvedéstől megkímélheted magad vele...

júl. 4. 17:43
 20/22 A kérdező kommentje:
Ha túl tudnám nem ide irogatnék kérdéseket kínomban.
júl. 4. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Hölgyek, konkrétan milyen szavak, beszólások, tettek, viselkedés miatt ábrándultatok ki egy férfiból, akit addig szerelemmel szerettetek?

Kérlek írjátok le a korotokat is, illetve a konkrét eseményt, vagy eseménysorozatot, ami a kiábránduláshoz vezetett!

Volt már részed olyan romantikus tiltott szerelemben, hogy szerettètek egymást de nem lehettek egymásè?

Kb. olyasmire gondolok mint amilyen a Tövismadarak filmsorozatban van, amiben a pap meg a nő egymásba szerettek, de ugye ez egy bűnös viszony volt, hiszen a pap cölibátust fogadott.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!