Jogosan mondja a barátom azt, hogy ne vegyek fel picsa nadrágot?
Ma többször is szóvá tette hogy öltözzel fel normálisan, ne vegyek fel picsa nadrágot, és ne mutogassam a fenekem
Jogos ez részéről?
Már 2 éve együtt vagyunk

válasza:

válasza:

válasza:Számíz miről van szó akár egy kép nem kell felvéve csak maga a nadrág elől hátul.
Hordtál már ilyen gatyát azelőtt akkor nem szólt meg?

válasza:

válasza:

válasza:6
Te sem láttál még normális kapcsolatot tisztes távolságból kívülről, belülről pedig még úgy sem.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nálunk az van amit a barátnőm mond. 25/F 18/L
Férfiként én úgy gondolom, hogy már túl kéne lépni a klasszikus mintákon, de úgy látom erre sokan képtelenek. Ha lesz majd barátnőm szeretném néha meglepni a főztömmel és kitakarítani ellőtte, hogy ne a koszban várjam. Ha esetleg többre vitte az életben, mint én akkor...
Én szeretek teljesen passzos nadrágot, vagy latex csípőnacit hordani, mostanában így nem közeledtem nőkhöz, azt látom kb fele-fele arányban jön be, nem jön be nektek. Ha emberileg bejönne nektek a hapsi, akkor járnátok vele-m?
A fiú vagy a lány / a férfi vagy a nő? Ki érvényesíti jobban az akaratát a másik felett, ki kényszerül több kompromisszumra?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!