Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jogosan mondja a barátom azt,...

Jogosan mondja a barátom azt, hogy ne vegyek fel picsa nadrágot?

Figyelt kérdés

Ma többször is szóvá tette hogy öltözzel fel normálisan, ne vegyek fel picsa nadrágot, és ne mutogassam a fenekem

Jogos ez részéről?

Már 2 éve együtt vagyunk

júl. 4. 21:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

9

Látszik hogy te csak az idegeid miatt vagy az oldalon! Goosfraba!

júl. 4. 22:03
 12/27 anonim ***** válasza:
68%

valószínűleg szorongással tölti el a gondolat, hogy más férfiak is vonzónak találhatnak, bepróbálkozhatnak, és kiütik őt a ringből.

hát igen. jó nőhöz önbizalom kell.

júl. 4. 22:10
 13/27 anonim ***** válasza:
0%

Nekem sem tetszene bevallom.

Az más ha együtt megyünk valahova de nem tetszik ha egyedül is "túl szexi"

júl. 4. 22:12
 14/27 anonim ***** válasza:
amúgy jól írja #3-as. sok férfinak pont inkább az ellenkezőjével van problémája, hogy az egykori szexi nő, miután már vége a "pasifogó" időknek és sínen van a komoly kapcsolat, visszafogott unalmas szürke egérré válik.
júl. 4. 22:12
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

"Az más ha együtt megyünk valahova de nem tetszik ha egyedül is "túl szexi""

ehhez annyit adnék hozzá, hogy amikor a párod kizárólag a kedvedért veszi fel (magától nem venné fel), abból legtöbbször feszengés, szégyellősködés, színjáték van. nem autentikus, nem az igazi, alapból nem az ő stílusa.

júl. 4. 22:14
 16/27 anonim ***** válasza:
0%

De felvenné csak tiszteletben tartja a véleményem erről a dologról.

Nem zsákruhákra kell gondolni vagy ilyesmi, csinos ő mindenhogy minden ruhában.

júl. 4. 22:17
 17/27 anonim ***** válasza:
53%
#16 szóval felvenné, de mégsem veszi fel, mert hogy mit fogsz szólni. gyakorlatilag egy színjátékot sírtál ki. ebben mi a jó neked?
júl. 4. 22:20
 18/27 anonim ***** válasza:
21%

Ezt nektek kell eldönteni.

Szubjektív véleményem: laza kapcsolatban örülnék neki, ha a csajom ilyet hord, viccesnek, szexinek, jó bulinak tartanám.

Komoly kapcsolatban viszont tiszteletlenségnek tartanám önmagammal szemben. De ez a téma azért nem aktuális számomra, mert sosem vennék komolyan egy magamutogatós csajt.

júl. 4. 22:38
 19/27 anonim ***** válasza:

Amúgy tényleg jó lenne tudni milyen nadrágról van szó.

Sima farmarshort?

Vagy annál rövidebb?

júl. 4. 22:44
 20/27 anonim ***** válasza:

ma 22:20

Nem sírtam ki hanem egyszer megjegyeztem, szerintem ebbe nincs semmi hogy megteszi a kedvemért.De nyilván nem vagyunk egyformák ami nem is baj.

júl. 4. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Mi a véleményetek arról ha a kapcsolatban a nő hordja a nadrágot?

Nálunk az van amit a barátnőm mond. 25/F 18/L

Szerintetek jól gondolom azt, hogy 21. században már ne hordja senki se a nadrágot, ne csak a nő főzzön, takarítson és ne csak a férfi legyen...

Férfiként én úgy gondolom, hogy már túl kéne lépni a klasszikus mintákon, de úgy látom erre sokan képtelenek. Ha lesz majd barátnőm szeretném néha meglepni a főztömmel és kitakarítani ellőtte, hogy ne a koszban várjam. Ha esetleg többre vitte az életben, mint én akkor...

Lányok nálatok a teljesen passzos nadrágos pasi próbálkozhat?

Én szeretek teljesen passzos nadrágot, vagy latex csípőnacit hordani, mostanában így nem közeledtem nőkhöz, azt látom kb fele-fele arányban jön be, nem jön be nektek. Ha emberileg bejönne nektek a hapsi, akkor járnátok vele-m?

Nálatok ki hordja a nadrágot?

A fiú vagy a lány / a férfi vagy a nő? Ki érvényesíti jobban az akaratát a másik felett, ki kényszerül több kompromisszumra?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!