Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jogosan mondja a barátom azt,...

Jogosan mondja a barátom azt, hogy ne vegyek fel picsa nadrágot?

Figyelt kérdés

Ma többször is szóvá tette hogy öltözzel fel normálisan, ne vegyek fel picsa nadrágot, és ne mutogassam a fenekem

Jogos ez részéről?

Már 2 éve együtt vagyunk

júl. 4. 21:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
75%
Érdekes, mert 10-15 éve a picsagatya még a fenék aljáig ért. De ma meg már olyat is láttam hogy konkrétan a fele kilátszik a seggének! Ha leül, nem is ül nadrágon, mert annyira nem takar rá!
júl. 4. 22:52
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom, mindenki azt viseljen, amit szeretne.Mindenki olyan párt keressen, akinek megfelelő számára az öltözködése.

Én nőként amúgy rettenetesen ízléstelennek és gáznak tartom az olyan forrónadrágokat, amiből ki van a nőknek a segge.Egyszerűen közönséges, prolis.

Nem, nyugi.Nem vagyok sem öreg, sem dagadt, sem rusnya.Felvehetném nyugodtan, de nem tartom utcára illő viseletnek.

Viszont ha te ezt szereted, akkor hodjad nyugodtan.

júl. 4. 22:54
 23/27 anonim ***** válasza:
Mond meg neki, húzzon ő is picsanadrágot! Vannak férfiak, akik nem csak a te fenekedre kíváncsiak, hanem a barátodéra is. 😬😋
júl. 5. 03:14
 24/27 Kv-An ***** válasza:
33%

Nem bízik benned az a baj, nem áll melletted. Egyébként nem jogos, és nem feltétlenül oldaná meg a helyzeted, ha kedvére teszel. Sokszor előfordul, hogy utána jön a következő követelés, majd újabb és újabb.

Elárulok egy nagy titkot. Mindegy milyen cuccban vagy, ha egy nő nem vevő ismerkedésre nincs azaz Adonisz aki leveszi a lábáról. Aki meg félre akar dugni melegítőben is talál partnert.

Például nekem a qurvás ruci a stílusom, nem véletlenül. Hivatásosok voltak a baráti köröm. Számtalan fizetős ajánlatot is kaptam a többi között. Összesen öt(szex) kapcsolatom volt három 17-20 évem között, az ex férjem, és a párom. Egy férfi kivétel akinek tetszik ahogy vagyok, aki feltétel nélkül bízik bennem a párom.An

júl. 5. 06:57
 25/27 anonim ***** válasza:
Nem jogos. Öltözz úgy, ahogy neked kényelmes és ahogyan szeretnél. A te dolgod. Más kérdés, hogy ki hogyan viszonyul ehhez, de megszabni, hogy mit húzz magadra akkor sincs joga, ha egy tankaranka vagy, vagy fonnyadt öreglány vagy és ciki neki, hogy mindenhol röhögnek rajtatok, és nem a jó értelemben forognak utánatok az emberek. A figyelmedet felhívhatja rá, hogy ha nem veszed észre, és ellenkező hatást váltasz ki, mint amit szeretnél, de nem parancsolhat neked. Ha meg az a baja, hogy másnak csoorg rád a nyála, akkor ne feledd: az az ő baja. Ha te nem érzed túlzásnak, hogy kiteszed mindenedet, mert ilyen vagy, akkor csináld. Ha nem tetszel neki, akkor keressen magának olyan barátnőt, aki igen, téged meg majd felszed az, akinek imponál, hogy ilyen vagy. Kész.
júl. 5. 07:40
 26/27 anonim ***** válasza:
Ha így ismert meg, nem értem, min pattog, valszeg a kirakott popód "vonzotta" őt is...
júl. 6. 19:35
 27/27 anonim ***** válasza:
53%

"Érdekes, mert 10-15 éve a picsagatya még a fenék aljáig ért. De ma meg már olyat is láttam hogy konkrétan a fele kilátszik a seggének!"

a nyolcvanas évek óta minden nyáron látni ilyet.

júl. 6. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Mi a véleményetek arról ha a kapcsolatban a nő hordja a nadrágot?

Nálunk az van amit a barátnőm mond. 25/F 18/L

Szerintetek jól gondolom azt, hogy 21. században már ne hordja senki se a nadrágot, ne csak a nő főzzön, takarítson és ne csak a férfi legyen...

Férfiként én úgy gondolom, hogy már túl kéne lépni a klasszikus mintákon, de úgy látom erre sokan képtelenek. Ha lesz majd barátnőm szeretném néha meglepni a főztömmel és kitakarítani ellőtte, hogy ne a koszban várjam. Ha esetleg többre vitte az életben, mint én akkor...

Lányok nálatok a teljesen passzos nadrágos pasi próbálkozhat?

Én szeretek teljesen passzos nadrágot, vagy latex csípőnacit hordani, mostanában így nem közeledtem nőkhöz, azt látom kb fele-fele arányban jön be, nem jön be nektek. Ha emberileg bejönne nektek a hapsi, akkor járnátok vele-m?

Nálatok ki hordja a nadrágot?

A fiú vagy a lány / a férfi vagy a nő? Ki érvényesíti jobban az akaratát a másik felett, ki kényszerül több kompromisszumra?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!