Jogosan mondja a barátom azt, hogy ne vegyek fel picsa nadrágot?
Ma többször is szóvá tette hogy öltözzel fel normálisan, ne vegyek fel picsa nadrágot, és ne mutogassam a fenekem
Jogos ez részéről?
Már 2 éve együtt vagyunk

válasza:

válasza:Én úgy gondolom, mindenki azt viseljen, amit szeretne.Mindenki olyan párt keressen, akinek megfelelő számára az öltözködése.
Én nőként amúgy rettenetesen ízléstelennek és gáznak tartom az olyan forrónadrágokat, amiből ki van a nőknek a segge.Egyszerűen közönséges, prolis.
Nem, nyugi.Nem vagyok sem öreg, sem dagadt, sem rusnya.Felvehetném nyugodtan, de nem tartom utcára illő viseletnek.
Viszont ha te ezt szereted, akkor hodjad nyugodtan.

válasza:

válasza:Nem bízik benned az a baj, nem áll melletted. Egyébként nem jogos, és nem feltétlenül oldaná meg a helyzeted, ha kedvére teszel. Sokszor előfordul, hogy utána jön a következő követelés, majd újabb és újabb.
Elárulok egy nagy titkot. Mindegy milyen cuccban vagy, ha egy nő nem vevő ismerkedésre nincs azaz Adonisz aki leveszi a lábáról. Aki meg félre akar dugni melegítőben is talál partnert.
Például nekem a qurvás ruci a stílusom, nem véletlenül. Hivatásosok voltak a baráti köröm. Számtalan fizetős ajánlatot is kaptam a többi között. Összesen öt(szex) kapcsolatom volt három 17-20 évem között, az ex férjem, és a párom. Egy férfi kivétel akinek tetszik ahogy vagyok, aki feltétel nélkül bízik bennem a párom.An

válasza:

válasza:

válasza:"Érdekes, mert 10-15 éve a picsagatya még a fenék aljáig ért. De ma meg már olyat is láttam hogy konkrétan a fele kilátszik a seggének!"
a nyolcvanas évek óta minden nyáron látni ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Nálunk az van amit a barátnőm mond. 25/F 18/L
Férfiként én úgy gondolom, hogy már túl kéne lépni a klasszikus mintákon, de úgy látom erre sokan képtelenek. Ha lesz majd barátnőm szeretném néha meglepni a főztömmel és kitakarítani ellőtte, hogy ne a koszban várjam. Ha esetleg többre vitte az életben, mint én akkor...
Én szeretek teljesen passzos nadrágot, vagy latex csípőnacit hordani, mostanában így nem közeledtem nőkhöz, azt látom kb fele-fele arányban jön be, nem jön be nektek. Ha emberileg bejönne nektek a hapsi, akkor járnátok vele-m?
A fiú vagy a lány / a férfi vagy a nő? Ki érvényesíti jobban az akaratát a másik felett, ki kényszerül több kompromisszumra?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!