Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy uzenetvaltastol szeretnek...

Egy uzenetvaltastol szeretnek velemenyt kerni?

Figyelt kérdés
Privatban szivesen leirom az uzeneteket
júl. 5. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Akkor privátban tegyél fel kérdést, ne itt. Honnan tudod, hogy nem pont annak küldöd el privátban, aki miatt nem akarod ide kiírni? Ezt sosem értettem.
júl. 5. 15:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Azert arra sokkal kisebb az esely hogy meg ram is ir privatban,mint hogy itt meglatja
júl. 5. 15:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem legalább alapinfókat érdemes lenne itt kifejteni...

Szerelem altéma, oké... de akkor mennyi idősek vagytok, mennyire mély és intenzív a kapcsolat, mik az egyéni célok.

És akkor onnan lehet a beszélgetést csatolni, akár itt, akár ha bizalmasabban szeretnél beszélni róla, privátban.

júl. 5. 15:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan mar, ird ki.
júl. 5. 15:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Írd le nekem privátban.
júl. 10. 17:27

További kérdések:

Hogy tudnék szerelembe esni?

Egy ideje nem megy, és tudom nincs erre semmilyen módszer ezt az ember érzi már ha érzi mert én nem érzem egy ideje már. Volt már valaki ilyen állapotban hogy nem tudott szerelembe esni?

Honnan tudjam, hogy a lelkesedése valódi?

42N vagyok, kezdődő kapcsolatban egy 37F-val. Nagyon fellángoltak köztünk az érzelmek, mondhatni szerelmes vagyok eléggé és ő is annak tűnik, de kattogok rajta, hogy mi van, ha ő ilyen típus,belezúg gyorsan vkbe aztán meg kiábrándul, vagy ki tudja. Én ritkán leszek...

Normális az, hogy egy barátom barátnője annyira féltékeny, hogy folyton teszteli őt random csajokkal és azt mondja neki, hogy most is megbuktál a...

Van egy barátom akinek a barátnője annyira féltékeny, hogy nem engedi a barátomnak, hogy bárkivel is beszélgessen interneten vagy társkeresőn, azt is mondja neki, ha csak meglátja, hogy bárkivel is beszél vagy fent van egyetlen társkeresőn is, akkor eljátszotta az...

Lányoknak hogy van kedve ilyen rohasztó melegben kapcsolathoz?

Nekem kb. az utolsó gondolatom nyáron, hogy kimenjek a hűs szobából az izzasztó rothadásba, nem beszélve, hogy ilyenkor nem is szívesen szexel az ember.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!