Mi tévő legyek?
Van egy fiúismerősöm a baráti társaságomból, akibe beleszerettem, de ő sajnos nem szeretne kapcsolatot.
Ma újra találkozunk, és bár elég messze lakik tőlem ami bizonyos szempontból könnyebbség, hiszen nem látom minden nap, mégis nehéz feldolgoznom, hogy nem viszonozza az érzéseimet. A helyzetet bonyolítja, hogy közös társaságból ismerjük egymást, így nem tudom teljesen elkerülni. Mit tehetnék ebben a helyzetben, hogyan tudnám könnyebben kezelni a csalódást, miközben megőrzöm a barátságunkat is?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Megpróbálom összefoglalni. Van egy lány, akivel osztálytársak voltunk középsuliban, az utolsó előtti tanévben nagyon jóban lettünk (2024), rengeteget irogattunk, tanév vége felé elkezdtünk találkozni is párszor, volt hogy kettesben, volt hogy társaságban. Viszonylag...
31 éves férfi vagyok. A lány 21 éves. Már a korkülönbség is aggasztó lehet egyeseknek, de a közvélemény szerint fiatalosabb vagyok a koromnál és én sem érzem magamat a tipikus 30-asnak. Nagyon részletesen nem megyek bele a dologba, de külföldön éltem 8 évet és a...
Sziasztok! Érdekel, hogy ki mit gondol a helyzetről. Van egy férfi, akivel fizikailag még nem történt köztünk semmi (csókot leszámítva), de lelkileg annál több. Nagyon megértjük egymás problémáit, jó hatással vagyunk egymásra és őszintén szeretjük egymást....
Kerülöm, de mindig történik valami ami rá emlékeztet. Olyankor összeszorul a szívem. Elmúlik ez a kötődés valaha?
2 éve vagyunk egy pár, a legjobb barátnőmmel majd' 20 éve vagyunk barátnők. Egy kezemen megszámolom, ezidő alatt hányszor veszekedtünk. Viszont, az utóbbi 2 évünk lejtmenet. A párom mellett nem jutott rá annyi időm, mint korábban + főállásban is akkor kezdtem el...
Egy hónappal ezelőtt voltam kint Indonéziában. Megismerkedtem egy gyönyörű, okos, vicces lánnyal (28). Én is tetszettem neki. Együtt töltöttünk pár napot és olyan érzésem volt, mintha már évek óta együtt lennénk. Nem voltak titkok, nem volt szégyenlősködés. Aztán...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!