Honnan tudom hogy egy fiú meg fogja bánni később, hogy szakított?
Exemnel volt egy olyan megérzésem h később bánni fogja, nm telt el sok idő és igazam lett
Most ennél a fiúnál hasonló érzéseim vannak

válasza:

válasza:

válasza:Sehonnan.
Ezt a jövőbe érzős dolgot hagyjuk meg az ezo-soknak.

válasza:És az exeddel akkor újra össze is jöttél?
És a mostani után is epekedsz?

válasza:A legtöbbször onnan, hogy àltalában nyájasan megpróbálja magát újra benyalni nàlad. De ez csak műsor, hogy legyen újra pna, mert másik nem jött össze neki. Szó sincs arról amiről te álmodozol, hogy te vagy élete szerelme. Amint ismét lát egy jobbnak tűnő lehetőséget, azonnal hátat fordít neked. Ez egy ördögi kör, mert ha mindig bedőlsz neki, akkor hosszú ideig fog veled szórakozni.
Anno fiatal koromban én is hagytam, hogy az egyik exem így szórakozzon velem, mert még nem volt elég önbecsülésem, kellően elég ostoba voltam és hittem a mesékben. Sok időm és energiám ment feleslegesen a levesbe.
Tehát ne áltasd magad, hogy te kellesz neki, csak valaki aki mindig kéznél van.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én most úgy jártam hogy volt egy kolléganőm,de sajnos vége lett vele a dolognak mert felmondott,most egy másik helyen megismertem egy csajt,és tök egyformák kinézetre,és hasonló dolgok történnek köztünk mint a másik csajjal
Fiatalok vagyunk, talán egymás élete párja, talán nem, de egyre többször jut eszembe, hogy nem biztos, hogy jól döntöttem. Ti voltatok hasonló helyzetben? Összeköttetés később vagy csak néha-néha esetekben jut, de már mással vagytok?
Sziasztok, 22L vagyok és nemrég szakítottam. A szakítás oka az, hogy távkapcsolatban éltünk nagyrészt, majd együtt éltünk, de megint távkapcsolat lenne egy jó ideig. Egyszerűen nem jó az idő, amikor találkozunk, jelenleg a karrierjének fontosabbnak számít, minthogy...
Volt már erre tapasztalatom és sokkal jobban tudott működni mint elötte. Ki mit gondol erről? Más is volt már így?
vagy ha már egyszer valakiből kiszerettünk, arra sosem fogunk már tudni utána "úgy" nézni? Hogy lehetséges párként?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!