Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van aki szerencsés a szerelemben?

Van aki szerencsés a szerelemben?

Figyelt kérdés

Könnyen talál megfelelő párt akivel boldog. Sosem volt akarata ellenére sokáig egyedül, sosem volt szomorú amiatt hogy évekig szingli?

Van aki ennyire szerencsés?

aug. 28. 17:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondanám ezt szerencsének. Volt ilyen ismerősöm, aki sose volt pár nélkül. De igazából egyrészt sose válogatott. Meg kis kényelmetlenség esetén, a már meglévő pár mellett, kereste a másikat, és randizott is a párja mellett. Majd, mikor a kövi jobban tetszett, akkor a meglevőt dobta.

Így könnyű folyton kapcsolatban lenni. De nem a szerencséje vagy a hatalmas vonzereje, hanem a gerinctelensége volt rá a magyarázat.

aug. 28. 18:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Van olyan
aug. 29. 00:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Én szerencsésnek érzem magam. Bár sokáig szingli voltam (20-21 éves koromig), elsőre sikerült minden. Összejöttem az első randipartneremmel. Mindenben felülmúlta még a magas elvárásaimat, preferenciáimat is, minden romantikus mesehősnél jobb. 4 éve együtt vagyunk.
aug. 29. 08:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Szép lányok, gazdag fiúk. :DDD
aug. 29. 19:29
 5/7 A kérdező kommentje:

4 es!

Egy gazdag fiú hogy lesz sikeres ha nem jár társaságba?

Hiába gazdag ha a lányok nem tudnak a létezéséről.

Vagy nem igaz? :)

aug. 29. 19:32
 6/7 anonim ***** válasza:

"Egy gazdag fiú hogy lesz sikeres ha nem jár társaságba?"

Az már az ő baja. A lehetősége megvan, az ő döntése, ha nem él vele.

aug. 29. 19:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyébként a gazdag fiúknak megvan a maga társasága.
aug. 29. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Nagyon szerencsétlennek érzem magam a szerelemben?

Láttam egy hajléktalan párt és még ök is egymásra találtak pedig nem sok mindenük van de boldogok együtt. Nekem meg van tető a fejem felet normális életem van és mégsem jön ösze ez a szerelem dolog. Amikor láttam öket akkor szégyen vagy nem de irigykedtem rájuk hogy...

Más is van így,hogy ennyire szerencsétlen a szerelemben,hogy csak viszonzatlanban volt része?

Mármint úgy értem,hogy nagyon kevés lány van,aki megfog,és igazából alapból nem is akarok kapcsolatot. De ritkán ha szerelmes leszek,akkor nagyon oda tudok lenni valakiért,de ezek mindig viszonzatlanok maradnak. Miközben meg sok lánynak tetszem,és többel próbálkoztam...

Akik szerencsések a szerelemben, mit gondoltok azokról, akik nem?

Ismerek pár olyan embert, akik gimiben megismerkedtek egymással, vagy egyetemen. Hasonló a végzettségük, hasonló dolgok iránt érdeklődnek, 10-en éve együtt vannak. Ideális a kapcsolatuk. Család, lakás, egzisztencia, minden összejött. Ezek tényleg ilyen ideális...

Miert nincs nekem szerencsém a szerelemben?

Érzelmes fiú vagyok, komoly kapcsolatot szeretnék, de nem volt még egy olyan lány sem az életemben akivel lehetett volna. Lassan megöli a lelkemet ez. Húszas éveim közepén járok már lassan és sehol nem tartok. Sokan 10 évvel fiatalabbak és több szerencséjük van...

Miért nincs szerencsém a szerelemben?

Érzelmes fiú vagyok, így nagyon vágynék a kölcsönös szeretetre szerelemre. Meg nagyon szomorú tudok lenni ha elutasít, vagy ha hülyének néz egy lány. Nem tudom én miért nem érdemlem meg azt hogy boldog legyek egy lánnyal.

Érhet ennél szerencsétlenebb dolog is a szerelemben?

Történhet annál rosszabb és szerencsétlenebb dolog a szerelemben mint az hogy valakibe szerelmes vagyok de ezt ő nem viszonozza? Hogyan lehet ezt elfogadni hogy ne váltson és ne róla szóljon minden napom?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!