Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti öszejönétek olyannal aki...

Ti öszejönétek olyannal aki terhes?

Figyelt kérdés

aug. 30. 10:33
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
95%
Semmiképp! Ha kalandból lett a gyerek azért nem, ha meg komoly kapcsolat volt, de a fickó lelépett akkor meg szinte biztos, hogy nem kész ilyen hamar senki ilyen rövid idő eltelte után komoly kapcsolatra, na meg ideje se lenne rá, neki a babával kell foglalkozni, nem pasik után koslatni.
aug. 30. 10:41
 2/27 anonim ***** válasza:
88%
Soha.
aug. 30. 10:48
 3/27 anonim ***** válasza:
91%
Laza kapcsolatra igen, egyébként nem! (csak egy vélemény)
aug. 30. 10:48
 4/27 anonim ***** válasza:
65%
Mivel nő vagyok, nem
aug. 30. 10:50
 5/27 anonim ***** válasza:
72%
Persze.
aug. 30. 11:00
 6/27 anonim ***** válasza:
59%
Semmi akadálya. Komoly kapcsolatra természetesen.
aug. 30. 11:07
 7/27 anonim ***** válasza:
82%
Milyen ember az akit épp otthagytak és nem a babára koncentrál, aki még meg sem született, hanem férfiak után fut?
aug. 30. 11:25
 8/27 anonim ***** válasza:
72%

Olyan, aki nem képes saját magát eltartani és kell valakin élősködnie. Ha lenne elég pénze, nem érezné úgy, hogy terhesen is már egy másik kan kéne neki. Szomorú, hogy ilyen körülmények közé születnek gyerekek.

aug. 30. 11:28
 9/27 anonim ***** válasza:
58%
Csak akkor próbálnám még, ha az én gyerekem.
aug. 30. 11:28
 10/27 anonim ***** válasza:
21%
#7: Olyan, aki szeretne egy törődő társat akkor, amikor a legsebezhetőbb?
aug. 30. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Volt kedvesem békülne velem a jelek szerint,de terhes(nem tőlem) akik tudnak erről ismerőseim hülyének tart,de én fel vállalom,ez most tenyleg olyan gáz?

Hölgyek véleménye érdekelne inkább.Párommal régóta külön vagyunk,de immel ámmal tartottuk a kapcsolatot.Utóbbi időbe beszélgettünk sokat,de tisztában vagyok a dolgaival. Várandós,párja kb lesz@rja,se orvoshoz sehova nem is kíséri el,csak annyit lát hogy babavárót...

Összejönnétek ujra azzal a lannyal aki nagy szerelem vol de meg is végelett. akkor is volt egy gyereke es most mastol terhes. ujra kezdenétek igy vele?

nemtudom mit tegyek:/ jilenne vele lenni ő is hajol a kqpvsolatfele de ugye 2 gyerek egyik sem az enyém. nemtudom milenne.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!