Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok de nem tudok felejteni mit tegyek?
Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 19:46
11/14 anonim válasza:
Annyira látszik, hogy 13-15 év körül vagy. Nem ismered az érzéseid. Lenne nekem is kérdésem hozzád, kérlek válaszolj. Miért van barátnőd, ha az exen járnak a gondolataid? Figyelj te azt, akivel most jársz nem szereted. A felejtés miatt kellett neked először, de nem sikerült így se felejtened, akkor mi a kérdésed? Az exedbe vagy szerelmes és vele együtt mindenbe, ami volt. Valószínű gyerek vagy még, ezért szakításkor nem tudtad mit veszítesz. Mit tegyél? 1. Szakíts! Most azonnal, lehető leggyorsabban, ezt ne húzd! 2. Exednek öntsd ki a lelked. Nem fog kinevetni. Becsülni fog. Gondolj arra ő is úgy érez mint te, neki is ennyire hiányzol. Sok sikert! bocsi hogy hosszú lett!
12/14 anonim válasza:
Előző vagyok. Leírjam hogyan kell visszaszerezni valakit? Nagyon szívesen megteszem, tapasztalt vagyok.
13/14 anonim válasza:
Már ne is haragj de ez a kérdés neked fontos nem? Akkor miért nem tudsz válaszolni? Mi mindent megteszünk itt 10-en hogy segítsünk te meg ennyire nem vagy képes!
14/14 anonim válasza:
KÉRDEZŐ JELENTKEZZ KÉRLEK FONTOS!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!