Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai 17-25 korosztályú lányokat tényleg csak a külső érdekli?!
Igen.
Bar nem értem 26 éveseb mit akarsz 17 évesektől.
Nyugi, ez 17 év alatt is így van :D
De egyébként hiába mondják, hogy jó a belsőd, ha a külsőd nem tetszik mehetsz a ...
Mindenkinek az az izomagy "tapasztaltabb" pasi kell, aztán meg ha azok ki.sznak velük, akkor meg azzal zárják le az egészet, hogy "Minden pasi ugyanolyan"...
"kivéve a senkinek nem kellő elhízott/igénytelen nőket"
"Ennyire számít a külső?"
Hááát én sem értem
A jó kiállás és a magabiztosság a lényeg.
Például odamész egy ismeretlen csajhoz és közlöd vele, hogy kanos vagy, most azonnal szopjon le. Ha ellenkezik miközben tolod rá a fejét a brére akkor jól pofán vágod, attól megszeppen és egyből bekapja.
Miután végzett a cumival olyan lesz mintha eltalálta volna Cupido nyila mert le sem tudod majd vakarni magadról.
# 5:
A kérdező 26 éves....
Én is ennyi vagyok egyébként és én inkább csak ribizliket és elérhetetlen dívákat látok. Az igénytelenség meg nem pálya nekem sem... Marad a marokmarcsa.
(Ma eddig ez a legigénytelenebb hozzászólásom...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!