Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai 17-25 korosztályú lányokat tényleg csak a külső érdekli?!
Figyelt kérdés
26 éves srác vagyok és nem igazán találok olyan lányt akinek tetszenék igazán, kivéve a senkinek nem kellő elhízott/igénytelen nőket. Nem vagyok helyes hapsi, inkább kicsit kisfiús, vékony, magas srác, hosszú lábakkal és szép-kedves arccal. Viszont nagyon odafigyelek az öltözködésemre és az ápoltságomra. (anyagi lehetőségeim is tágak) Egyetemre járok, okos, intelligens, művelt, humoros, jól kommunikáló srácnak tartanak. Sajnos a lányoknál maximum barátként jöhetek szóba. Nem igazán tudnak úgy rám tekinteni, mint férfira. Ennyire számít a külső? Úgy tapasztalom, hogy inkább a "jól kinéző", helyes hapsikat választják helyettem legyenek azok, közönséges, buta, bunkó, nagyképű emberek. Ennyire számít a külső?!!! Minden csaj azt hajtja, hogy neki mennyire fontosak a belső értékek... Nem értem.2014. máj. 8. 22:46
21/27 anonim válasza:
Nyugi...
Biztos vagyok benne, hogy találsz majd egy olyan lányt, aki tökéletesen hozzád illik...Van az úgy, hogy az ember csak későn találja meg az igaz szerelmét...
De nem kell elkeseredni, legyen önbizalmad, és egyébként is azok a nők, akiknek csak a külső meg a pénz számít, azok közönségesek, nem érdemelnek meg téged ráadásul szóba sem kell állni velük...nem éri meg...:)
Ja és szerintem is inkább korodbeli lányokkal kezdj!:)
23/27 anonim válasza:
A drága ruha nem szépíti meg az arcszerkezeted...ami nem tetszik nekik...ez van...
24/27 anonim válasza:
ha csak a külső érdekelné őket, már nyalnák a testünket ezren
25/27 anonim válasza:
Kedves kérdező!.. Nekem sem volt még barátnőm, a külsőm miatt..
A kinézetemen próbáltam változtatni "Divatos ruhákkal, jó frizurával" de sajnos mind hiába..17/F
26/27 Dávid,aki nem Dávid válasza:
#25:17 évesen úgy beszélsz,mintha 37 lennél...
27/27 anonim válasza:
a kisugárzás is fontos :) ha eleve rosszul érzed magad a bőrödben, és görcsösen keresed a nőt, és meg vagy róla győződve hogy nem vagy elég jó, akkor lehet hogy így is lesz. szerintem egyszer jól nyald ki magad. parfüm, haj belőve, jó kis ruhák, amikben nő az önbizalmad :) ha kicsit flegma vagy, az néha még be is jön egy két beképzelt lánynak. nem tesz jót az egójuknak, ezért érdekesebb leszel. szerintem :) szóval észre fogod venni hogy érdekesebbnek találnak és talán vonzóbbnak.. és ha még így is zavar a külsőd, akkor azon is elkezdhetsz dolgozni. ha tágak az anyagi lehetőségeid lehet megérni egy kondibérlet ;) mert igen, ENNYIRE fontos a külső :D az megfog, a belső pedig megtart :) sok sikert 17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!