Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell számolni a napokat?
Figyelt kérdés
2 évig együtt voltam a barátommal kissebb veszekedés után szakítottunk 3hónapig nem voltunk együtt de május 2.-án újra össze jöttünk. Most hogyan kell számoln a napokat újra kell kezdeni hogy pl 1hete vagyunk együtt vagy folytatni kell tovább hogy 2éve és 5hónapja.nem tudom segitsetek kérlek.2014. máj. 10. 20:37
2/10 anonim válasza:
Folytasd onnan ahol befejezted!
3/10 A kérdező kommentje:
Nem kértem bunkó megjegyzést.
. Köszönöm
2014. máj. 10. 20:46
4/10 anonim válasza:
JÉÉÉÉÉÉZZZZZZZZUUUUUUUUUUUUSSSSSISTENFASZAAAAAAAAAA
A Honfoglalástól b+
6/10 anonim válasza:
Eleve mi az, hogy KELL?
Az ég világon semmi jelentősége nincs, a lényeg, hogy szeretitek-e egymást vagy sem. Ha ajándékozni akarsz, kiválasztod azt a fordulónak szánt napot, ami számotokra több jelentőséggel bír, és kész. Így számolgatni, nyomon követni és még görcsölni is, mint ahogy te teszed a kérdés kiírásával... baromság.
Egyértelmű, hogy nem egy hete jártok, ha előtte már 2 évig voltatok együtt.
7/10 anonim válasza:
Ne hallgass a negatív kommentekre. Elosztod és szublimálod a kimaradt napokat. Sok boldogságot
9/10 Girgoy válasza:
2 éve és 5 hónapja jártok úgy, hogy közben volt 3 hónap szünet. Ennél jobban nem tudod megfogalmazni.
10/10 Piert válasza:
Írd fel parciális törtekkel: Σ(mióta jártok)= A/(2 év)+B/(5 hónap)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!