Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok, mit tegyek? (többi lent)
Van egy lány, akit szeretek és úgy érzem h csak vele akarok lenni. Csak a lány kicsit olyan, h mindenkivel kedves meg jófej és nem tudom eldönteni, h velem is csak jófejségből kedves vagy van is nála esélyem, mert pár hónap alatt összebarátkoztunk és nem tudom még mindig milyen véleménnyel van irántam. Hogy kérdezzem meg? meg mit tennétek a helyembe?
Néha úgy érzem, h van esélyem nála de olyan mintha nem jelentene neki semmit egy szív vagy puszi küldése facebookon vagy smsben vagy bárhol és ha találkozunk olyan néha mint ha le se sz*rna, de az is csak társaságban mert ha 4szemközt vagyunk vagy vmi akk eltudunk tölteni elég sok időt egymással csak kicsit visszahúzódó vagyok nem az a nagyon nagy nyomulós és túl tudom értékelni ha mondjuk kapok egy ölelést pl. Szerdán találkozok vele és nem tudom mit csináljak vele, h csak barátként találkozunk és az milyen randi lenne már?! Fagyizó vagy kávézó vagy csak sétálgatás a városban? És ha elmondom neki, h szeretem akk vége a barátságunknak vagy nem?
Sajna en is ugyan ebben a helyzetben vagyok es hat nem lehet tudni hogy mit erezhet igazabol de probald meg ravezetni h tetszik nem feltetlenul kell kimondanod pl oleld meg fogd meg a kezet meg ilyenek es ha mondjuk elhuzza a kezet lehet h nem erez semmit vagy csak baratsagot akkor szerintem hagyd a francba bar lehet hogy csak megijed ettol nem tudom nem ismerem de ezt mar neked kell eszlelned vagy ha mondjuk bucsuzkottok adhatsz az arcara puszit
De ez csak az en velemenyem a dontes a tied hajra!! :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!