Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Hogyan lehetnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogyan lehetnék fontosabb neki?

Figyelt kérdés

A barátnőm egyáltalán nem akar velem lenni.

Kivagyok lelkileg, egészségileg. Anyumnak napjai vannak hátra, apámmal 3 havonta 4 5 órákat találkozom. ( külföldön él )

A barátnőm az egyetlen aki boldoggá tudna tenni, de ő azt mondta nem fog változni, fél éve ugyanilyen, nem fog jobban " szeretgetni ".. pedig szükségem lenne rá mert magányosnak érzem magam.

Nem akar lelkileg se támogatni, aztán valamelyik nap azt is elmondta hogy ne tervezzek örökké mert ő nem hisz ebbe a szóba, szóval még most szerelmesek vagyunk stb aztán lesz neki más. Ezt így elmondta. Találok majd nála ezerszer jobbat hasanlók.

Eléggé papucs voltam, mindig én kerestem, én kértem bocsánatot, mivel fordíthatnám meg ezt az egészet? Vagy hogyan kerülhetnék a fontossági sorrendje első helyére?

Nagyon rosszúl esett hogy kb elmondta hogy : ne örülj mert én is itthagylak.. :/

16 éves vagyok fiú, és úgy érzem hogy szopás az életem, se anyám se apám, és az egyetlen szerelmem se kötődik, tegnap mondtam neki hogyha nem akarja a szenvedéseim hallgatni és nézni akkor mennyen.

De azt mondta nem tud MÉG elengedni.

Vagyis ezt megint csak benyaltam?

16F(én) 16L

2014. máj. 14. 09:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd ott a baratnodet. Tudom konnyu mondani, viszont nem olyan konnyu megtenni. Ahogy o is mondta, elobb utobb ugyis ott fog hagyni...Legyel te a ferfi es ne ad meg neki ezt a lehetoseget. Inkabb elvezd ki anyuddal a megmaradt perceket ameddig csak tudod. Nekem sajnos nem volt alkalmam, mert nagyon kicsi voltam meg.
2014. máj. 14. 09:56
 2/6 anonim ***** válasza:
dobd ki ez 1 gyökér
2014. máj. 14. 09:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Dobd ki a p*csába a csajt komolyan mondom. Neki fájjon ne neked.
2014. máj. 14. 09:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem akar, vagy nem tud a segítséged, támaszod lenni, sőt, mintha még élvezné is, hogy megnehezíti az életedet ezzel a szöveggel és viselkedéssel. Szerintem próbáld meg egy kicsit lazábban venni a kapcsolatot, ne éreztesd vele, hogy csak ő az egyetlen számodra.
2014. máj. 14. 11:08
 5/6 anonim ***** válasza:
16 évesen miért kellett belemenni ennyire komolyan egy kapcsolatba?! Ráértél volna még. Inkább barátokat keress, fiúkat és lányokat egyaránt, de igaz barátokat, akikkel megoszthatod a lelki bajaidat.Vagy keress fel egy pszichológust, igaz, az pénzbe kerül. De ezzel a nővel feltétlenül fejezd be a kapcsolatot, amíg nem ő fog otthagyni. Mondd meg neki, hogy úgy érzed, nem vagytok egymásnak teremtve, neki jobb lesz mással, de ne hatódj meg, ha visszasírja magát. Az sms-eire, e-mailjeire ne válaszolj, a telefont ne vedd fel, ha ő hív, és ne is találkozzál vele. Egyszer s mindenkorra mondd meg neki, mit határoztál. Aztán egy darabig ne is keress más partnert, majd 18-20 éves korodban, ha találsz megfelelőt, addig meg inkább egy-két jó barátra tegyél szert, az fontosabb, és olvass könyveket, azzal kössed le magad. Olvass pl. Karinthyt: Tanár úr kéremet vagy a könyvtárban kérdezd meg, milyen könyvet tudnának ajánlani, ami felvidít.
2014. máj. 15. 08:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Vagy lépjél be a cserkészek közé. A google-be írd be, hogy Csrkészszövetség, és akkor - gondolom - megjelenik, hogy kik,milyen feltételekkel lehetnek tagjai. Ott biztosan pótotthonra találsz. és rendesebb lányokra is.
2014. máj. 16. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!