Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan lehetnék fontosabb neki?
A barátnőm egyáltalán nem akar velem lenni.
Kivagyok lelkileg, egészségileg. Anyumnak napjai vannak hátra, apámmal 3 havonta 4 5 órákat találkozom. ( külföldön él )
A barátnőm az egyetlen aki boldoggá tudna tenni, de ő azt mondta nem fog változni, fél éve ugyanilyen, nem fog jobban " szeretgetni ".. pedig szükségem lenne rá mert magányosnak érzem magam.
Nem akar lelkileg se támogatni, aztán valamelyik nap azt is elmondta hogy ne tervezzek örökké mert ő nem hisz ebbe a szóba, szóval még most szerelmesek vagyunk stb aztán lesz neki más. Ezt így elmondta. Találok majd nála ezerszer jobbat hasanlók.
Eléggé papucs voltam, mindig én kerestem, én kértem bocsánatot, mivel fordíthatnám meg ezt az egészet? Vagy hogyan kerülhetnék a fontossági sorrendje első helyére?
Nagyon rosszúl esett hogy kb elmondta hogy : ne örülj mert én is itthagylak.. :/
16 éves vagyok fiú, és úgy érzem hogy szopás az életem, se anyám se apám, és az egyetlen szerelmem se kötődik, tegnap mondtam neki hogyha nem akarja a szenvedéseim hallgatni és nézni akkor mennyen.
De azt mondta nem tud MÉG elengedni.
Vagyis ezt megint csak benyaltam?
16F(én) 16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!