Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak sírtatok már a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak sírtatok már a párotok előtt? Mi volt az oka?

Figyelt kérdés
2016. jún. 19. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A párom már igen előttem. Én voltam az első csaj, aki előtt el merte sírni magát. Mielőtt hazament tőlünk egy romantikus mesét néztünk és az elválás gondolata késztette a sírásra.

A férfiak is emberek, érző lények, nem kősziklák. Csak sajnos azt nevelték beléjük, hogy tilos az érzelmeiket kimutatni, mert az nem férfias. Butaság ez az egész merevség, érzéketlenség amit beléjük nevelnek.

2016. jún. 19. 17:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Én párom is sírt már előttem. Épp kicsit sokat ivott és elöntötték az érzelmek. Nagyon aranyos volt, teljesen meghatódtam, de azért nem csinálnék belőle rendszert :D Szeretem, hogy érzelmes, figyelmes, de ha minden héten sírna, az kicsit kiábrándító lenne. Viszont néha belefér, nem hiszem, hogy problémát kéne belőle csinálni :)
2016. jún. 19. 18:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, volt, hogy sírtam már
2016. jún. 19. 18:18
 4/5 anonim ***** válasza:
nem a párom előtt, de sirtam. Visszautasításkor, egy évet vártam rá. Azóta nem is válaszol az üzeneteimre, ennyit az érzelmek kimutatásáról...
2016. jún. 19. 19:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Sirt a párom már előttem.Amikor meghalt az anyukája,az apukája és elpusztult a kiskutyusa.Külföldön dolgozik,néha elváláskor könnyes a szeme....:(
2016. jún. 19. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!