Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak sírtatok már a párotok előtt? Mi volt az oka?
Figyelt kérdés
2016. jún. 19. 17:42
1/5 anonim válasza:
A párom már igen előttem. Én voltam az első csaj, aki előtt el merte sírni magát. Mielőtt hazament tőlünk egy romantikus mesét néztünk és az elválás gondolata késztette a sírásra.
A férfiak is emberek, érző lények, nem kősziklák. Csak sajnos azt nevelték beléjük, hogy tilos az érzelmeiket kimutatni, mert az nem férfias. Butaság ez az egész merevség, érzéketlenség amit beléjük nevelnek.
2/5 anonim válasza:
Én párom is sírt már előttem. Épp kicsit sokat ivott és elöntötték az érzelmek. Nagyon aranyos volt, teljesen meghatódtam, de azért nem csinálnék belőle rendszert :D Szeretem, hogy érzelmes, figyelmes, de ha minden héten sírna, az kicsit kiábrándító lenne. Viszont néha belefér, nem hiszem, hogy problémát kéne belőle csinálni :)
4/5 anonim válasza:
nem a párom előtt, de sirtam. Visszautasításkor, egy évet vártam rá. Azóta nem is válaszol az üzeneteimre, ennyit az érzelmek kimutatásáról...
5/5 anonim válasza:
Sirt a párom már előttem.Amikor meghalt az anyukája,az apukája és elpusztult a kiskutyusa.Külföldön dolgozik,néha elváláskor könnyes a szeme....:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!