Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elhidegülés, van remény?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhidegülés, van remény? Átélt valaki hasonlót?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk egy pár, azelőtt együtt is éltünk, ám most én fél évig külföldön vagyok és másfél havonta látjuk egymást. Minden nap beszélünk és nem vagyunk féltékenyek, mégis mikor végre újra látjuk egymást hatalmasakat veszekszünk. Úgy érzem elfelejtettem hozzá alkalmazkodni, h h kell beszélnünk egymással és már odáig fajult a dolog, h néha azt érzem jobb lenne nélküle, mert csak egymás energiáját szívjuk. Közben meg nagyon szeretem, de nem élvezem ezt, h talaálkozunk és csak megy a veszekedés. Telefonban nem szoktunk veszekedni vagy csak ritkán. Szerintetek ez átmeneti, és javul, ha együtt lehetünk? Mit tehetnék h megmentsem a kapcsolatot, valamint meg lehet-e?
2016. jún. 20. 11:05
 1/1 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyire komolyak a veszekedések. Ha nagy problèmákba ütköztök, az talán intő jel lehet, hogy ezt a kapcsolatot màr felesleges húzni..

Ha csak apró, jelentéktelen viták, akkor érdemes küzdeni és rendbetenni a dolgokat, kompromisszumokat kötni, a másik igényeit figyelembe venni és tisztelni. Különben ez se lesz sokkal jobb, mintha nagyobb problémák lennének, mert nincs meg a tisztelet ha folyton csak civakodtok egymással, és az már önmagában is elég nagy probléma lehet.

2016. jún. 20. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!