Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit lehetne tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

3,5 éve vagyok együtt a barátommal, és édesanyám szó szerint gyűlöli. De nem értjük hogy miért. Ha elmegyek hozzá mindig veszekedünk, azt kérdezi hogy minek megyek oda, szégyelljem magam amiért oda járok. De ha a barátom jön hozzánk, az sem jó. Lassan már találkozni sem tudunk, mert biztos hogy veszekedés lesz belőle. Amikor szeretnénk együtt aludni (csak hétvégén), azt sem lehet, mert arra is az a reagálás hogy minek.

Eddig nem volt ilyen rossz a helyzet, de az utóbbi 2 hónapban már borzalmas.

És nem tudjuk hogy mit lehetne tenni.

19/L

2016. jún. 20. 22:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez durva. Nekem sem csípik a szüleim páromat úgy hogy én fogtam magam és elköltöztem hozzá. Persze járok haza csak nem minden hónapban. Ettől még ugyan úgy nem csípik de legalább nem vitázunk miatta és nem téma párom.
2016. jún. 20. 23:38
 2/2 A kérdező kommentje:

Ha közölném hogy elköltözök abból is csak a vita lenne.

Arra hivatkoznak hogy nem ezért neveltek

2016. jún. 21. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!