Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szoltatok volna ha ezt mondja nektek a parotok?
Akkor ez még mindig jobb,mint az én előző pasim. Ő arra a kérdésemre, hogy mi tetszik neki bennem, azt felelte, hogy a seggem. Akkor tudtam: ennek vége...
Persze, a ti helyzetetek ennyire szerintem nem durva, nálunk azért más bajok is voltak, de én ezen nagyon megsértődtem. Annak ellenére, hogy azon a testrészemen sokat dolgoztam, hogy úgy nézzen ki :)
Nehezen tudom elhinni, hogy konkrétan azt mondta, hogy egyáltalán semmi más, amikor visszakérdeztél. Szó szerint mit mondott? Nem csak félreértetted?
Amúgy meg ha nevetett, akkor lehet poénkodott csak, és próbált szívatni kicsit, cinkelgetni.
Igy mondta: Imadom nezni a mosolyodat es hallgatni is. Csak a mosolyod tetszik benned.
En: Csak a mosolyom? Most ez komoly?
Baratom: Igen! Semmi mas csak a mosolyod (es tetotol talpig vegig nezet rajtam)
En: hat de es ez igy jo hogy csak a mosolyom????
Baratom: nekem nagyon jo amig latom a mosolyod..
Es ez utan meg a kepembe mondta hogy szeret....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!