Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ebbol valami?
1,5evig voltunk egyutt nagyon szenvedelyes kapcsolat volt tele veszekedesekkel, kibekulesekkel, am visszagondolva mindketten teljesen megvoltunk bolondulva legalabb is en magamrol biztos allithatom de szerintem o rola is...
Marcius kozepen szunetet kert, de ugyanugy o keresett engem, talalkozni akart stb... Aztan a szazadik be nem valtott igerete utan megelegeltem es szakitottam vele hogy engem soha tobbet ne keressen, hogy oszinte legyek konkretan mar nem tudom mit is mondhattam neki mar elfelejtettem...
Utana hivogatott de en nem torodtem vele, majd ket het utan engem megtalalt egy "hulyegyerek" akivel talalkozgattam valoszinu tudott is rola mert az utan kezdett ujbol hivogatni ahogy elkezdtem talalkozgatni ezzel.. Egy honapig maszkaltam ezzel a gyerekkel csupan arra a celra hogy valaki torodjon velem mert mar a kapcsolatom alatt is elegge elvoltam hanyagolva, es mielott lekur.vaznatok kijelentettem a gyereknek hogy ne varjon semmi komolyat tolem mert nem lesz semmi:) csokot adtam neki es ennyi..
Utana megint volt egy par het mikor nem keresett majd latott valahol es akkor ujbol hivott volna.. De nem vettem fel...
Azota van hogy osszefutunk ritkan mert egy varosban es kornyeken lakunk nagyon durvan nez, volt hogy zobb percen keresztul nezett amig elsetaltam elotte amig o beszelgetett egy haverjaval aznut menten en mosolyogva oda koszontem neki...
Kibekultem vele kesobb is meg most is csak tobbet varnek annal hogy megnyom ket gombot a telefonjan meg egy smst se lokott oda legutobb hogy fontos vedd fel:) Tudja hol lakom stb..
Azota sokat valtoztam, es mar csak kivancsiagbol is nagyon szivesen beszelnek vele, de az meg megint csak mas hogy nem is kozombos nekem csak hat a sertettseg amiket lemuvelt(unk egymassal)....
Terveztem h nevnapjakor kuldok egy koszonto smst ha akar akkor felhiv....
Mi a velemenyetek o mit gondolhat??? Vagy hogy allnatok a helyebe ehhez a dologhoz?
19/L
Az kimaradt h kb masfel het "szunet" utan szakitottam vele... Meg marciusban en meg aprilis elsejen kezdtem el talalkozgatni a masik gyerekkel.. (Zarojeles megjegyzes h mindig a fejemhez vagta h keressek egy hulyegyereket aki -o szerinte- majd fenyesre nyalja a seggem ha az amit o tesz
Nekem nem eleg:) hat keresnem se kellett mert anelkul is megtalalt..)
Hagyd a pi..ba! Kutyából nem lesz szalonna,fogad meg a tanácsát keress mást (ha találtál,tartsd meg). Ilyen típusú hímekkel nem érdemes foglalkozni,többet ér az egójuk,mint egy boldog kapcsolat vagy bárki más.
Én 1 évig bírtam ilyen pasival úgy,hogy szinte több volt a"szünet",mint a tényleges kapcsolat :D Fölösleges erőfeszítés vele foglalkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!