Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondol még rám a lány?
Gimnázium után tartottam a kapcsolatot egy lánnyal. Barátkoztam vele, mert tetszett nagyon. 21 évesen szerelmet vallottam neki. Vége lett a barátságnak... Azóta nem láttam.
Ma már 30 vagyok, és mostanában sokszor eszembe jut a csaj, de nem akarok vele újra barátkozni, mert még mindig szeretem. 9 év után is. Nem is tudok róla semmit, osztálytalálkozókra sem járok.
Én azt vettem észre az ilyen régi iskolás szerelmeimen, vonzódásokban, hogy aki akkor bejött, az mind vonzott még évekkel később is, ha találkoztunk. (Biztos megmaradt a kémia.)
Szóval nem akarok lehangoló lenni, de, ha akkor nem jöttél be neki, szerintem most sem fogsz.
Esetleg tényleg az osztálytalálkozókat kéne látogatnod, ha még 9 év után is ennyire erősek az érzelmeid. Ott valószínűleg kiderülne, hogy érdekled-e őt, mint férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!