Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, akinek a párkapcsolata az első helyen áll mindenek felett?
Nem tudom van-e olyan férfi, aki a kapcsolatát így éli meg.
Nem arról van szó, hogy semmi mással nem foglalkozhat, de bármikor félredob bármit a kapcsolatért. Pl.: lemondja a haverokat, vagy a meccset nem nézi, ha a szerelme arra kéri, hogy inkább együtt csináljanak valamit.
És mindezt nem kényszerből, hanem önként, mert így tartja természetesnek.
Mese habbal? :D
Azért nem mindegy, hogy hogyan viszonyulnak egymáshoz a lemondott és a barátnővel közös tevékenységek. Pl ha a magyar válogatott EB-meccsei (ami ugye nagyon ritka esemény) helyett akar a barátnő egy kis random beszélgetést, amit bármikor lehet, az úgy elég nemjó. Eleve milyen barátnő az, akinek nem fontos, hogy a párját mi érdekli..
Szóval az arányokon múlik. Meg lehet oldani ésszerűen, nem végletesen.
Persze ez oda-vissza igaz lenne. Nem arról van szó, hogy a pasi egy papucs, aki pattanjon a csajnak, aki meg sz-rik rá.
Ha oda-vissza igaz, akkor eleve mindkét fél kompromisszumkész.
Hát én nem ilyen vagyok, de ha megfelelő lányt találnék, akkor talán ilyenné válnék :D szóval remélem nem találom meg azt a lányt, mert túl nagy változás állna be az életemben :D
Am ismerek több ilyen srácot, de ők megtalálták már azt aki miatt megéri ilyennek lenni :)
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!